[]

halı - fırın - yatak - perde tavsiyesi

konu: kızımın çeyizi
kısım: bitti - bitiyor :)

mobilyaları beyaz eşyaları aldık sıra yukarıdaklere geldi.

marka, model vb tavsiyeleriniz, "aman uzak dur" diyecekleriniz var mı?

bütçe; genel olarak, çok uçuk olmayan, orta düzey diyebilirim.

 
halı:royal'inkilerden aldık 2 yıl kadar önce, fazla yünlenme yapmadı, tavsiye edebilirim yani. parça halı kestirmeyin, onların kalitesi çok meçhul, mutfağın halısını değiştiricem mesela tel tel dökülmeye başladı.

fırın: arçelik kullanıyorum ankastre olanlardan, sıkıntı yok. yalnız eğer ocakla beraber alacaksanız cam ocak almayın, illa ki cam alacaksanız bari siyah almayın,temizlemesi ölüüümmm. bozuluverse de değiştirsem diye gözünün içine bakıyorum, dayanıklı da çıktı. ama üzerine tuz dökülse rezalet görünüyo.

yatak: yataş five 5 kullanıyoruz, tabi denemek lazım diğerlerini de ama eve aldığımız en memnun eden eşya bu heralde. çok çok çok memnunuz.

perde: zebra perdeler -perdeciler ne kadar aksini iddia etseler de- içeriyi gösteriyor. aralardan görünmese karagöz-hacivat gibi görünüyor yani. temizliği zor, adam getirip söktüreceksin dee temizlettireceksin dee parça başına dünya para vereceksin dee... storlar da aynı dert, bi de sayıca fazlalarsa perde açmak zahmetli iş haline geliyor. en güzeli anam babam işi klasik tül-güneşlik tipi olanlar. sökersin atarsın makineye mis gibi çıkarır asarsın.

bir de siz muhtemelen biliyorsunuzdur da, perdenin kumaşını elinizde buruşturup bi sıkıştırırsınız alırken, ne kadar fazla buruşursa o kadar ütü ister.
  • physcos physcos  (21.06.15 01:23:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.