[]

hayvani diye alınan laptopun hayvan oğlu hayvan çıkması

hincik, efendim ben vakti zamanında eli yüzü düzgün diye sekiz cigabayt remli, iki cigabayt ekran kartlı, intel i yedi işlemcili bu toşiba arkadaşa vurulup, kendisine bir miltar para bayılarak evimin laptopu, dizimin bilgisayarı yapmıştım. lakin ilk gününden beridir aşırı ısınma problemi mevcut. şu sıralar bir de zannedersem ekran kartı ile alakalı bazı problemler yaşıyoruz, zira oyun performansında da acayip sıkıntılar var. mesela şu yeni çıkan kholat diye bir oyun var, hah işte onun en düşük grafik ayarlarında bile akıcı bir deneyim yaşayamıyoruz. sorulara geçelim:

1- yaklaşık üç yılı deviren bu emektarın bir format zamanı gelmiş midir?

2- ısınma problemini ne edelim de çözelim?

3- yeni nesil oyunları en düşük grafik özellikleri ile takıla takıla çalıştırması normal mi? (ne bileyim, belki bu donanım için anormal bir durum da değildir.)

 
1. eh, bi format vakti kesin geldi
2. bisikletçiye gidip fana düzgün bir şekilde hava vurdurup ya da internetten "laptop fan temizleyici" temin ederek
3. çok yüksek ihtimal kullandığın ekran kartı driver'ı ile ilgili problem var. onu kurcala, güncelle.
  • dieselsingle2  (20.06.15 11:15:45) 
2- sökülüp temizlendikten sonra termal macunlarını yenileyip kapatmalı.


  • sttc  (20.06.15 11:41:11) 
İşlemcin amd olmalı. Bu yüzden hem fan soğutucu hem de termal macun/fan temizliği yapılmalı.


  • cetoxim  (20.06.15 13:18:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.