[]

Sigarayı bıraktım sorularım var.

Merhaba,

10 senelik sigara tiryakiligimi 5 gun once lanet gelsin diyerek sonlandirdim. Icmeyecegim inadim inat! Bir sorum var birakanlara.

Çok oksuruyorum. Bol bol balgam çıkarıyorum, sesim kısıldı, hafiften başım ağrıyor, yorgunum surekli ve nefesim daralıyor. Ben bunlari iyileşme belirtisi olarak görüyorum. Bu böyle midir? Zamanla geçecek değil mi? Hadi bi moral verin dostlar :)

 
geçmeyebilir, çare sigara.


  • dafaiss  (20.06.15 00:59:56) 
yılların biriken zehrini atıyorsun, doğal tabi ki sıkma canını.


  • volkanaydin152  (20.06.15 01:00:12) 
bunlar iyi neden iyi? çünkü vücut kendini toparlıyor balgamla kendini temizliyor öksürük refleksi geri geliyor haksızlık ve nefes darlığı sanki aldığın hava yetmiyormuş gibi olur bende de oldu doğru yoldasın


  • gomugomunoo  (20.06.15 01:06:39) 
trake borundaki hücreler sigara yüzünden mal mal bekliyolardı. şimdi yenilenmeye başladılar. o da kaşıntı yapıyor doğal olarak :)

yakında cillop gibi traken olacak. her öksürdüğünde eski pis hücreleri attığını düşün.

darısı da başıma :/ 10 yıl 30 gün oldu tam :(
  • seksen9  (20.06.15 01:12:37) 
Zamanla öksürük geçecek bir arkadaşımdan biliyorum. O da bıraktı ve bıraktığı zaman aşırı öksürük vardı. Spor yapıyor haftanın üç günü sağlıklı besleniyor. Hiç içmemiş gibi oldu sanki.


  • rakidabalikolsa  (20.06.15 01:13:59) 
merhaba öncelikle tebrikler.

bıraktıktan sonra normal. baş ağrısı olabilir gribe benzeyen semptomlar görülebilir lenf bezleri şişebilir, nefes daralması geçmeze doktora gidin. koah başlangıcı olabilir.
  • rhollor  (20.06.15 01:15:42) 
Gayet görülebilen şeyler, zamanla geçecek. Sigarayı bırakınca ilk 1 hafta zordur, sonra aşamalı olarak vücut kendini toplar, kendini sigara içtiğin zamandan da daha iyi hissedersin. Beş gün içmemişsin ne güzel, böyle devam et.


  • iamelf  (20.06.15 13:13:46) 
Öncelikle tebrik ederim.

Bu durumlar olağan. 1-2 hafta sonra hafiflediğini, daha rahat nefes aldığını hissedeceksin.
  • teknikekip  (20.06.15 13:27:46) 
Sendeki uyuşturucu bağımlılarının uyuşturucu alamadığında yaşadığı çekilme sendromları. Kısa zamanda geçer.

Balgam olayı ise sigarayı bırakan herkeste olur. Temizlenince geçer.
  • harzem  (31.10.15 17:05:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.