[]

çok kutuplaştık galiba

duyuru önceden daha güzeldi yaw. vallahi özlüyorum bazen.

bu siyasi muhabbetler bizi çok kutuplaştırdı. parayı götüren adamlar burada birbirini yiyen biziz.

futbol gibi. adam az önce yardım ettiği için teşekkür ettiği adama bir başka başlıkta "şikeci o.çocuklarının bilmem ne olduğu maç ya da taraftar" gibi bir şey yazıyor.

kafayı mı yedik. niye böyle değişik bir milletiz.

 
siyasete de futbola da -diğer şeylere de- fanatizm derecesinde bağlanmayınca böyle sorunlar yaşanmıyordur diye tahmin ediyorum.

sevgikusunkanadinda editi: ironiye gel.
  • whimsical  (19.06.15 22:13:48 ~ 20.06.15 02:49:02) 
gezi olayları döneminde dezenformasyon ve provokasyon yapıp sonradan "kutuplaştık" demek de enteresanmış hani.
kafayı yedik evet, topluca sıkıntılı bir psikolojideyiz.

  • baba jo  (19.06.15 22:16:30) 
Taraf olsak bile bazı şeylere hakaret edilmediği sürece sorun yok.
bazen gerilim yaşasam da mallar sürüsü listem bomboş .

  • 1adam  (19.06.15 22:17:54) 
@baba jo

alakası yok
  • yapma volkan  (19.06.15 22:25:42 ~ 22:25:56) 
ortak hak özgürlüklerde buluşamıyoruz.
kardeşim geceleyin davul calmayın rahatsız oluyoruz diyoruz,
gelenek bu katlanacaksınız diyorlar. kan davası da gelenek o zaman?
benim hakkıma saygı duymayan adama ben nasıl saygı duyayım, anlaşayım ?
  • titiraprap  (19.06.15 22:26:44) 
futbol muhabbetiyle siyaset muhabbetini asla bir tutmuyorum.
futbolda taraftarlık müessesesi, bir takımdan olanın öbür takımdan olanla arasındaki fark (!) ve bunun varsa, bilmiyorum gerçekten ne olabilir, getirisi götürüsü ile siyasetteki kutuplaşma sadece biçim olarak kıyaslanabilir. yani evet herkes kendi tarafının hatasına karşı gözü kapalı.
ama onun haricinde içerik olarak çok daha keskin ve net duruş sergilenmesi gereken bir konu bugün türkiye'de politika.
"politikayla bugün ilgilenmezseniz, yarın o sizinle ilgilenir" gibi bir söz vardı, hatırlatırım.
  • sibertenik  (19.06.15 22:34:48) 
din-siyaset-futbol temel kavga konularımız. ayrışmadan duramıyoruz. sözlükteki spor kanalı başlıklarından sadece "bazı o**** çocuklarına x olan y" kalıbında olan entryleri çıkardığında %30 kadar azalıyor. direkt "o**** çocu*" içerenleri çıkardığında rahat %70'i gidiyordur. siyaset ve dinde en azından bu kadar küfür yok. sadece kutuplaşma var.


  • nawar  (19.06.15 23:22:46) 
Çok pardon ama, birazdan alta bilezik gibi dizeceğim entry'leri yazan "şeyin" şu duyuruyu açması kadar yüzsüzce bir durum yok sanırım. Ak pak yüzsüzlük dediğimiz şey tam olarak böyle olsa gerek:

eksisozluk.com
eksisozluk.com
eksisozluk.com
eksisozluk.com
eksisozluk.com
eksisozluk.com

Ha bir de tecavüz entry'si var, futbol meraklısı ak yazar futbolla tecavüzü bağdaştırmayı çok seviyormuş: eksisozluk.com

(aman sileyim dersen capslerini bilahare göndereceğim)

Bu da nick altı: eksisozluk.com

Önemli noktalara değinmiş arkadaşlarımızdan birisinin entry'si: eksisozluk.com

Futbol mevzusunu ben de onaylamıyorum. O yüzden siyaset için yazacağım: biz burada farklı fikirlerin (ya da ısrarla vurguladığım üzere fikirsizliklerin) birbirini tutmamasından ötürü kapışırız, geriliriz, başka duyuruda yine birbirimize yardımcı oluruz. Ben dozajımı ayarlayamazsam sonrasında "kusura bakma birader" derim, karşımdakinden gelen özrü kabul ederim. Sonuç olarak: sana ne ki birader?

Sözlükte "amk"siz bir cümle kurama, nefret söylemlerini, hakaretleri ard arda sırala, ondan sonra gelip burada "niye geriliyoz ki" diye tatava yap. Ne güzel aklanma yöntemi.
  • sevgikusunkanadinda  (20.06.15 02:42:57 ~ 02:44:36) 
@sevgikusunkanadinda

kendi kendine konuşmussun.

hele ki futbol ile tecavüz olayına yaklaşımın tamamen saçma.
yılmaz vural'dan esinlendim de söyledim orada ama hoş esinlemesem de farkeder.
tecavüz etmek bir argo terimdir.
tüm söylediklerimin de arkasındayım.
bileziklik durum bir yana kendini rezil etmişsin.
  • yapma volkan  (20.06.15 03:07:30) 
"Kendini rezil etmişsin" ne la, rezilliğin kimde olduğu ortada. Yemin ederim şu anda karşımda samatya denen lüzumsuz varmış gibi hissettim, ben neyden bahsediyorum bu ne konuşuyor :D peheyy...

Yılmaz Vural'dan esinlenmen orada yazdığın şeyin rezilliğini ve gg'liğini ortadan kaldırmıyor. Al da aç beynin bilgiyle dolsun: www.cinsomedya.org

Ben zaten seni şunları okuduktan sonra ak troll listeme aldım, o konuda bir sıkıntı yok. Bunları buraya yazma sebebim ise @baba jo'nun da bahsettiği gibi hakareti, provakasyonu, nefret söylemini ard arda sıralayıp ondan sonra "niye kutuplaştık kiğğğ" diye duyuru açman. Bunun adı yüzsüzlüktür ve sizin cenahtakilerde de fersah fersah var bundan. Sana da sirayet etmiş.

"Egom yok görün bakın eleştiriye tahammüllüyüm" tikini de aldığıma göre rahat uyuyabilirim artık, Allah razı olsun.
  • sevgikusunkanadinda  (20.06.15 03:26:07 ~ 03:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.