[]

sevgilisi olup ilgi isteyen kız nedir bu şimdi

kız sevgilim var dedi ama ufaktan benden de ilgi istiyor gibi.
kafam karıştı.
sürekli mesajlaşıyor zaten.
ben de yol almaya karar verdim.

 
hatun yollu, ciddi düşünmeden sadece seviş. sevgili olma.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (19.06.15 22:28:27) 
Yapma Volkan :)))


  • paranoyak senarist  (19.06.15 22:45:55) 
eğer karşılığında bir şeyler alabileceksen devam et yoksa zaman kaybı.


  • aksimetre  (19.06.15 23:12:29) 
sevgilisinden göremediği ilgiyi bir başkasından görünce hoşuna gitmiş olabilir.
sevgilisi olsa da yeni ilişkilere kapalı değildir.
sevgilisinden ayrılacak cesareti yoktur, tek kalmaktan korkuyordur ama bir taraftan da heyecan istiyor olabilir (özellikle uzun süreli ilişkideyse).
..

her şekilde uzak durmaya çalışman en iyisi fikrimce.
  • uzunuzunilgi  (20.06.15 00:23:16) 
"Yollu" gozuyle baktiginiz bir kadinla beraber olacaksaniz sizin de en az onun kadar "yollu" olacaginizi unutmayin, madem.oyle birisi sizin o insanla ne isiniz var? o yuzden kendinize olan sayginizi kaybetmeyin kizla da iletisimi kesin. Iliskilerinizde kendi seviyenizde gormediginiz insanlarla bir amac dogrultusunda birlikte olarak aslinda o kadar da yuksek seviyede olmadiginizi da idrak edebilirsiniz.

Seks yapmak icin kendinizi de alcaltmayin.
  • neferkitty  (20.06.15 00:27:45 ~ 00:33:16) 
stay out of it !! volkan.


  • volkanaydin152  (20.06.15 00:30:20) 
yol alıyorum o zaman. daha karşısına çıkmam.


  • yapma volkan  (20.06.15 01:10:53) 
yuru be pampa..eger senin bir iliskin varsa, o hatunla birlikte olman yanlis. eger o hatunun iliskisi varsa, seninle birlikte olursa bu onun yanlisi olur, senin degil. her seyi cok buyutuyorsunuz, halbuki pekcok sey cok basit. burada yapma etme yanlis diyecek hatunlarin eminim bir kismi zamaninda sevgilisi vs varken, baskasiyla gorusuyordur. o zaman soruyorum: aldatmak sadece yatakta mi olur?


  • ubi dubium ibi libertas  (20.06.15 17:20:27) 
sadece başlığa cevap veriyorum: Orospu.


  • sen git ben geliyorum  (20.06.15 18:09:10) 
hiç bulaşma derim yarın öbür gün sana boynuzu takar. he tek gecelik ise yine uzak dur az empati kur diğer adamın yerinde varsay kendini


  • le fantome de l opera  (20.06.15 18:19:55) 
Özgüvenini kendi eliyle ayakta tutamayan kızlardan biri.


  • arnold schwarzeneger  (22.06.15 09:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.