[]

Fransa'da yurt

Kız arkadasım eğitim için fransa'ya gidecek. Daha önce erasmusa gidenlerden kalınacak uygun ve düzgün yurt önerisi alabilir miyim?




 
gideceği okul eğer crous(fransa öğrenci yurt kurum şeysi)'tan bir yurt ayarlayabiliyorsa hiç düşünmeden gitsin. parası falan önemli değil, her türlü crous iyidir. crous'a bireysel olarak bizim ülkeden başvurmak biraz mümkün değil(çek mek istiyorlar, kağıtları fransaya göndermek gerekiyor, sonra da başvurunuz kabul edilmedi diye yanıt geliyor), başvuru yapıp da şehrine göre (3 11 arası) + 60 € parayı çöpe atmasın.

yok eğer okul ayarlamıyorsa (tıpkı benim okulumun olduğu gibi), adele.org sitesinden yurt, residence falan bakının. ama o site üzerinden yurt kiralamaya kalkmayın ebesinin nikahını da istiyor. odayı beğenin, ajansla mail üzerinden iletişime geçin. inciğini cıncığını her şeyini sorun yurdun, kimisi var atıyorum sadece tıp öğrencileri kalabiliyor falan değişik yani.. kettle'dan, mikrodalgaya, internetten, çamaşır yıkama olaylarına kadar sorun.

ha bu değişik düşünceli fransız arkadaşlarımız 3-4 aylık peşin ücret + depozito + hava parasını (frais d'inscription) gitmeden önce sizden tahsil etmek istiyor falan, bunun için de en iyi banka teb'dir. teb'den şaşmayın. teb - bnp paribas candır. aylık türkiyeden para gönderme mevzusunu sorarsanız da ayrıca cevaplarım.

şimdilik eyyorumlamam bu kadar. eyi günler.
  • feel the blanks  (19.06.15 16:42:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.