[]

Mediamarkt degisim yapar mi?

Dun bir cihaz alindi. Sim kart falan takildi. Ama cihazdan memnun kalinmadi. Bugun baska bir cihazla degisim yaparlar mi?




 
hiç kullanmadım derseniz yapabilirler. vatandan bu şekilde tablet iade edip hediye çeki almıştık.

en mantıklısı aldığınız mağazayı telefonla arayıp sorun.
  • elorelia  (19.06.15 13:03:40) 
Genelde böyle şeyler için istenen her parçanın temiz olması cihazın arkasındaki önündeki filmler çıkarılmamışsa kabul oluyor.


  • atom karincanin torunu  (19.06.15 13:17:29) 
benim mp4'u değiştirmemişlerdi. kulaklık hijyenik madde olduğundan kabul edemeyiz filan dediler. eğer sizin cihaza da bir kalıp bulabilirlerse değiştirmezler gibi geldi bana.


  • gaborit  (19.06.15 13:29:47) 
Sim kart takıldıysa almazlar. Yine de şansını dene istersen.


  • cek  (19.06.15 14:16:01) 
Benzer durumda şikayetvar da Mediamarkt cevabı ;)

Türkiye'de sanayi bakanlığının tüketicinin korunması 4077 maddeli kanununa göre 7 iş günü ibaresi internet üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olmaktadır.

Mağazamızdan satın almış olduğunuz ürünü beğenmediğiniz takdirde, satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde değişim veya iade için mağazamıza başvurabilmektesiniz..

Bunun için ürünü, "kullanılmamış" olarak, "zarar görmemiş ambalajlı, aksesuarları" ve "faturasıyla" birlikte getirmeniz gerekmektedir. SIM kart takıldıktan sonra cep telefonu iadesi mümkün değildir.
  • fakkan  (19.06.15 14:26:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.