[]

istanbul'da gece 3'te trafik olur mu

bu gece istanbul'a gitmem lazım. sabah saat 7'de atatürk'ten uçağa bineceğim. onümde iki seçenek var. 20.00 ve 22.00 otobüsleri. sitede 5 saat 15 dakika sürüyor diyor yol ama ben daha önce gündüz vakti trafikte gittiğimden hep 6 saatten önce varamamıştım.

şimdi eskişehir'den biniyorum. ilk başta şirinevler'e uğramam lazım hava alanına gitmeden. planlanan saate göre 8 de binersem gece 1.30 gibi istanbul'da olacağım sorun yok ama biraz erken. riski azaltıyor ama.

aksam 10 da binersem de 3.30 gibi olacağım alibeyköy'de. servis falan heralde 5 i bulur şirinevlerde olmam. daha sonra taksiye bineceğim zaten oradan havaalanına giderken. sizce hangisini tercih edeyim? eğer 10 arabasına binersem trafiğe yakalanır mıyım?

bi de atatürk iç hatlar uçuşu için kaç saat önceden havaalanında olsam sorun yaşamam? iki soru bir arada olsun bari.

teşekkürler

 
o saatte trafik olmaz merak etmeyin ama ben olsam otobüs şirketine güvenmezdim. alibeyköy'den gelirken servis sizi dolandırabilir, servis geç kalkabilir vs gibi durumları göz önüne alın. uçuştan 1 saat önce bankoda olmanız yeterli.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (19.06.15 12:28:30) 
Saat 6'da havaalanında ol. Şirinevlerde işin ne kadar bilmiyorum ama ben olsam risk almayıp alibeyköyden taksiye atlardım.


  • alperz  (19.06.15 12:30:11) 
işim hemen 15, 20 dakikalık birşey şirinevler'de.. ben riske atmayayım nolur nolmaz 8'e bineyim o zaman.


  • harrage  (19.06.15 12:38:03) 
Online check in yap sure kazan


  • grkn  (19.06.15 12:57:09) 
Istanbulda o saatte trafik olmaz diye bir sey yok. Daha once koprude olmuslugunu gordum. Bu sebeple isiniz kritikse normal hesapla en azindan yarim saat oncesini hedeflemenizi oneririm. Diger detaylari okumadim.


  • f_d  (19.06.15 13:35:30) 
online checkin yaparsanız biletteki boarding zamanından 15-20dk önce havaalanına giriş yapmanız yeterli. (bagajınızın olmadığını varsayıyorum. yoksa 1-1,5 saat diyin siz ona)


  • argent dawn  (19.06.15 13:41:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.