[]

Duyurular neden 1 ay sonra siliniyor?

Nedir bu olayın mantığı? Ben yardım ettiğimiz aileye yönelik bir çok duyuru açmıştım, hepsinin belli bir süre sonra silindiğini öğrendim. Temmuz-Ağustos gibi ailenin yaşadığı bölgeye gideceğim, neler yapabileceğimiz konusunda bir beyin fırtınasına ihtiyacım olacak ilerleyen haftalarda. Konuya hakim olmayanlar için duyuruları tek tek belirtmek istiyorum ama duyurular siliniyormuş.

Neden compu?


 
benim 903824902834 yıl önce açtığım duyurular silinmedi hiç. başka bir durum vardır herhalde.


  • the silent enigma  (18.06.15 17:27:29) 
1 ayda silinen mesajlar değil mi? Duyuru silinmez. Site kendi ayağına sıkmış olur.
Başka bir sebeple silinmiş olmasın?

  • corneillus  (18.06.15 17:31:16) 
normal sorular silinmiyor ama duyurular siliniyor.

duyuru genelde anlık ya da kısa bi süreyi kapsayan bişey 1 sene sonra durması gereksiz o zaman boşuna yer kaplamasın diye düşünülüp siliniyor olabilir. belki de o 1 aylık süre uzatılmalı.
  • tepedeki psychedelic adam  (18.06.15 17:32:06 ~ 17:33:40) 
genellikle duyuru kategorisinde açılan şeyler süreli olduğu için, vakti geçmiş olduğu düşünülerek siliniyor. atıyorum "30 haziran'da bilmemnerede mfö konseri var, duyurulur" diye duyuru açınca, bu duyuru'nun 30 haziran'dan sonra bir anlamı kalmıyor. o yüzden compu otomatik yapmış bunu.

seninkiler istisna olmuş. canlandıramam ama ulaşmak istediklerine yardımcı olabilirim.

"duyuru" kategorisinde olanlar ve cevaplanmamış sorular bir ay sonra siliniyor. altına cevap girilmiş sorular kurallara uygun olduğu ve yazarın kendisi silmediği sürece silinmiyor. ilgili yazar hesabını kapatsa veya uçurulsa bile.
  • kibritsuyu  (18.06.15 17:32:15 ~ 17:33:03) 
o_O ben mi yanlış anladım ki?

Edit: kibritsuyu, teşekkürler!
  • dessy  (18.06.15 17:32:23 ~ 17:32:57) 
dessy ile aynı fikirdeyim, neden siliyorsunuz arkadaş. Kaç tane duyurum silindi sırf bu yüzden. Madem öyle alınık satılıkta da silin, gönül işlerinde de silin. medikalde de silin. Onlar da bir süre sonra işe yaramaz olacak.

hazır konusu açılmışken ben de sorayım
Eyy @kibritsuyu benim duyurularım da güme gitti böyle. Ben bi kaç parça malzeme satışa çıkarmıştım. Hatta öğrencilerden alacak olursa ücretsiz veririm falan demiştim. Bi baktım duyuru silinmiş. Kel alaka.
  • gkn  (18.06.15 17:56:04) 
otomatik siliniyor diyoruz "niye siliyorsunuz" diyorsunuz. önce bir yazılanı okumanızı öneririm.

ikincisi, alınık satılık da siliniyor, altına cevap girilmemiş gönül işleri, medikal vs. de siliniyor.

"duyuru" niteliğinde olan, yani altına cevap yazılamayan şeyler 1 ay sonra OTOMATİK siliniyor.

aynı şekilde altına cevap girilebilen kategoride yer alan, ama 1 ay boyunca hiç cevap girilmemiş duyurular da 1 ay sonra OTOMATİK siliniyor.

altına cevap girilebilen kategoride yer alıp altına en az bir cevap girilmiş duyurular ise hiçbir zaman silinmiyor. duyuru sahibi hesabını kapatsa veya uçsa da silinmiyor.

1 ay boyunca satılığa çıkardığınız ürünü satamamışsanız, zaten satın almak isteyen gidip bir ay önceki duyuruya bakmıyor. yeniden duyuru açabilirsiniz. "aynı duyuru sürekli girilmiş, spam, üstte kalmak" şeklindeki silinme gerekçesi, 2-3 gün içinde üstte kalmak için silip yeniden girenler için. 1 ay boyunca satılmayan ürünü için tekrar ilan açanlar için değil.
  • kibritsuyu  (18.06.15 18:12:17 ~ 18:12:43) 
Pardon yaa OTOMATİK siliniyormuş. O zaman ben gidip o scripte derdimi anlatayım. Yahu silinmesi saçma işte. Ve burda bu işlerle uğraşan moderatöre niye siliyorsunuz demek kadar doğal bişey olamaz. Bireysel olarak seninle hiç bir derdim yok zaten. Sadece bu silinme işlemi bana anlamlı gelmiyor.


  • gkn  (18.06.15 18:25:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.