[]

Aşırı terleyenlere bir sorum var.

Aşırı terleme insanın hayatını çok kötü etkileyen bir problem, fiziksel etkisi dışında görsel açıdan görüntü kirliliği bile insan psikolojisini bozuyor. Ben kışın bile olmakla beraber yazın daha da artarak koltuk altım, elim ve ayaklarımdan inanılmaz çok terliyorum. Yazın koltuk altımın kuru olduğu bir an olmuyor bile neredeyse. Uygun renkli t-shirtler almaktan bıktım ki onlarda bile görünür derecelere varabiliyor. Ayak için sürekli ayakkabı değiştirip, bakteri ilaçları kullanmaktan da bıktım.

Bu sorunu yaşayan çok insan olduğunu biliyorum. Herhangi bir çözüm, tedavi yöntemi, kaçınma yolu veya önleyici herhangi fikirleri olanlar burada paylaşabilir mi acaba?


 
pudralı deodorant kullan
ya da botox yaptırabilirsin

  • köfte  (18.06.15 17:46:07) 
Her sabah kardio agirlikli yuksek tempolu spor yaparsan bi miktar faydasini gorursun bilimsel destegi var mi emin degilim ama spor yapanlar kesinlikle daha az terliyor. Hatta zamanla kardiyonun ilk 15 dakkasinda bile oncekilere nazaran terleme miktari azaliyor.


Edit:
cureexcessivesweat.blogspot.com.tr

Yeah, actually exercising helps me to reduce my sweating on body. And if it works for me, it should for you. I said Sweat includes urea and some dirt too. Then when you exercise they are going to leave from your body by sweating. Normally when you exercise for about 30mins you will sweat like hell. If you do this exercising in the morning before you start work, then it will help you more. Because some people don’t sweat more after that they sweat more before. That means if you sweat more today morning, then you will not get much sweat in that day.

Exercising can be help you to reduce if you follow those exercises for a long time.
  • neferkitty  (18.06.15 18:00:03 ~ 18:05:28) 
klipsli bişi ameliyatı var

edit: klipsli ets ameliyatı imiş.
  • whoosie  (18.06.15 18:09:14 ~ 18:09:37) 
aynı sorunları bende yaşıyorum koltuk altı için en iyi çözüm driclor 2'li set 40 lira gibi bir fiyatı var ve gerçekten kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra etkisini gösteriyor, çok memnunum şahsen. yüz için ise sürekli peçete ile siliyorum yakında silecek taktıracağım adasadadad.


  • volkanaydin152  (18.06.15 23:46:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.