[]

En iyi sahur / iftar hocası?

Arkadaşlar kuran dan sapmayan saçma sapan konuşmayan biri var mı bildiginiz tv'de?

Az önce fatih çıtlak denen yaratık anlattığı bir hikayeyle cinnet geçirtti bana. Hikaye gereği adam oruç tutmayan esnaftan yaşlı bir alışveriş yapıyor. Neden diye soruyorlar adama. Tam zannediyorum ki işte on yargılı olmayın belki adam hasta vs diye bir sonla bitecek. "Adam oruç tutmadigina göre haram yiyor ben cebimdeki paranın helal olduğuna eminim. Bari onun boğazından helal lokma geçsin" demiş.

Gerçekten cinnet geçirdim. Bu kadar oruç tutmayan insanı yaftalayan çirkin bi hikaye anlattı. Kendisine de bunu eposta atacağım ancak esas soruya dönelim :

Doğru düzgün bir hoca var mı ?

 
İftar sahur programları genel olarak paraya ve reytinge dayalı olduğu için bu tarz şeylerle karşılaşmayacağınız bir kanal bilmiyorum maalesef. Ancak İhsan Eliaçık, Edip Yüksel gibi kişilere bakabilirsiniz, belki bu meselelerle ilgili yazıp çizdikleri şeyler, konuştukları panellerin kaydı vardır.


  • sevgikusunkanadinda  (18.06.15 02:54:22) 
Saçma sapan konuşmayan biri var mi sorusuna ıhsan eliacik'i önermek de saçmalik.
fatih citlak bana çok itici gelir hep sevdiğim izlediğim biri de değildir yani ancak böyle saçma bi hikaye anlatmış olması pek inandırici gelmiyor bana yanlış anlamış olabilir misiniz umarım da öyledir
tavsiye olarak da hüseyin karataş mi tam adını da hatırlayamadm showdaydi geçen sene o muhterem iyiydi ama siz beğenir misinz bilmem
  • 1965  (18.06.15 02:58:56) 
@1965 vallahi canlı yayında böyle anlattı. yanlış anlamadığıma yüzde 99 eminim. ben de şaşırdım. yani bu kadar bariz bir hata nasıl yapılabilir anlamadım. boş adam gibi de gözükmüyor halbuki.

beynamaz biri olarak bu sene kendimi toparlayasım, biraz dine yönelesim geldi. ancak bu adam beni bi anda o kadar soğuttu ki anlatamam. kendisine uzun bir eposta gönderdim. cevap verirse buraya da aktarırım.
  • retiredcolonel  (18.06.15 03:07:44) 
her sene tvlerde program yapan birisi bilmiyorum belki derdini düzgün anlatamamis da olabilir hüsnü zan yapmak lazım. mübarek ayda da siz de inşallah aradığınızi bulursunuz. hocalari alimleri de allah şaşırtmasin :)


  • 1965  (18.06.15 03:14:03) 
Tabi ki bayraktar bayrakli. Kanal d.de

Stardaki herifi 5 dk dinledim cinnet geciriyodum, adini bilmem
  • art vandaley  (18.06.15 03:15:06 ~ 03:15:52) 
@art vandaley evet, yaşanan olayı anlatan kişi star'da.


  • retiredcolonel  (18.06.15 03:20:57) 
edip yüksel youtube kanalı.
bir de caner taslaman var tam hoca sayılmasa da :)

  • curuk zeytin  (18.06.15 03:49:04) 
ooo bak geçen de atv'deki zahide yetişin programındaki hoca eğer doktorları oruç tutmayın diyorsa doktorlarına baksınlar, oruç tutmayan doktora itibar etmesinler gibi bir şey söyledi. tam linki bilen varsa yollasın. öyle hoca bulamazsın. hepsi bu kafa.


  • Lim5  (18.06.15 04:16:53) 
Emre Dorman, Caner Taslaman, Mehmet Okuyan.


  • duhan  (18.06.15 04:39:58) 
Mehmet okuyan'ı ben de severim.

Televizyon takip etmediğim için soruna cevap veremiyorum.

Babamın bana söylediği bir söz vardır papaza kızıp oruç bozulmaz diye. siz de kişinin durumuna veriverin, hayırlı ramazanlar!
  • kendi kendine yasayan yavrucak  (18.06.15 07:35:42) 
Mustafa Öztürk'ün Sözden Öte programı vardı 24 Tv'de.
Youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

  • spadram  (18.06.15 08:43:04) 
cumartesileri tarihin arka odası. gerisi hikaye.


  • hunzah  (18.06.15 09:50:07) 
@1965 in soyledigi kisi Mustafa Karatas.
Eger bu yilda program yapiyorsa onu izle.

  • brnbrs  (18.06.15 10:36:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.