[]

abim bosanma

Arkadaslar daha 1 yil dahi olmadi ama mutsuz oldugunu soyluyor ve surekli tartisiyorlarmis simdiden.

Ailem de yuvayi ayakta tutma mevzusu falan. Ben normalde "hazir cocuk yokken siktir et ayril" derim. ama ailemce bosanma cok kotu bir olay gibi yansitildigi icin kendi fikrimi soylemedim. Sizce ne yapmaliyim? Bosanmak zorlu bi olay mi? Bosanan arkadaslar cevaplarsa sevinirim. Bosaninca "iyi ki bosandim" mi diyorsunuz yoksa pisman mi oluyorsunuz?


 
burası ''aile terapisti'' diyenlerle dolacak.


  • anonymice  (17.06.15 23:11:45) 
çocuk olmasa da nafaka denen bi olay var.

hani maddi boyutunu da gözardı etmeyin. karşı taraf evliliğin yürümesine engel olan taraf olsa bile nafaka ödeyebilir abin.

diğer kısımları olayın içinde olmadığım için sağlıklı değerlendiremeyeceğimden bu kısmı belirteyim dedim.
  • scent of a pastrami  (17.06.15 23:13:44) 
bence araya girme. arada kalırsın sonra sen kötü olursun. bırak aralarında çok afedersin ne bok yerse yesinler. :)


  • kallesnikof  (17.06.15 23:14:08) 
Evliliğin oturması en az 5 yıl. Öyle hemen aile olunamıyor maalesef. Ilk Zorluklarda vazgeçmek kaçmak doğru değil bence. Artık kimse kimseyi çekmek istemiyor işte.


  • kakao  (17.06.15 23:16:46) 
araya girme aman diyim :)


  • intern in the house  (17.06.15 23:18:45) 
araya girme +3.14


  • basond  (17.06.15 23:21:57) 
asla araya girme +1903!


  • indescribable  (17.06.15 23:24:37) 
araya girme +1
çocuk evliliği kurtarır mantığıyla çocuk yapmasınlar bari.

  • kuzey li  (17.06.15 23:24:38) 
Araya girmeyin tabi de içinde bulunduğumuz toplumu da göz önünde bulundurarak kadın kişisine destek çıkın. Türkiyede erkek için her zaman daha kolaydır bu olay, kadın yaşar çoğu sıkıntıyı. Bi de bence de evlilik bir yılda oturan bir şey değil.


  • pshasha  (17.06.15 23:33:56) 
Şöyle yap böyle yap demeden de boşanma hakkındaki fikrini söyleyebilirsin. Kararın ne olursa olsun ben seni desteklerim gibi...

Boşanmak evet zorlu bir olay. Boşanma sırasında çiftler çok çirkefleşebiliyorlar. Boşanmak isteyen tarafı karşı taraf çok yıpratabiliyor. Ancak eğer evlilik öncesi fazla bir süre beraberlikleri olmadıysa da ilişkinin oturması zaman alır.

Tartışmalarda saygı korunuyorsa boşanılacak bir durum yok demektir. İletişim kurarak sorunlarını çözebilirler.

Pişman olanlar "Daha fazla çabalayabilirdim, benim de hatalarım olduğunu fark ettim sonradan" diye pişman oluyorlar. Onun dışında bir pişmanlık yaşanmaz, nasıl olsa çocuk yok.
  • whimsical  (17.06.15 23:48:28) 
cocuk olduktan sonra ayrilmasi cok aci verici bir sey. yani ayrilamiyorsun zaten cocuklari dusundukce ama intihara dogru gidiyorsun bir nevi.
ben olsam, cocuk yapmadan once bir uc-dort sene yasardim. eger bir sene hic kavga etmeden durabilirlersek cocuk dusunurduk.

  • bir varmis bir yokmus  (18.06.15 00:30:26) 
1. Araya girme.
2. Ilk bikac sene zorluklarla dolu olacak. Etrafimdaki 2536271y3728 ciftte gordum bunu. Klasiklesti artik.
3. Bekara kari bosamak kolaydir derler. Abine soyle. Bekardan akil almasin.
  • füt  (18.06.15 01:14:31) 
çocuk yokken boşansın eğer sürekli tartışıyorlarsa. çocuk olunca bir an düzeldi sanacaklar, sonra yine boka saracak. yazık. insanların bir imza için yıllarını heba etmelerine gerek yok. hastalıklı ilişkiler ve hastalıklı evlilikleri çocukla taçlandırmak üstüne tüy dikmektir.


  • prodeq  (18.06.15 09:46:03 ~ 09:46:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.