[]

Bambaşka biri olmamış mı?

Bu kız nasıl bu kadar değişmiş?

www.youtube.com

Şurada açıklamış gerçi ama bu kadar ufak tefek şeylerle nasıl bu kadar değişebilir? Bambaşka biri olmamış mı sizce de?

 
estetik olduğunu düşünüyorum çünkü kızın en son halini hatırlıyorum sadece saçını fönle düzleştirmekle alakalı olduğunu zannetmiyorum baya baya tipi değişmiş kızın


  • limoncello  (17.06.15 22:12:01) 
oha inanılmaz değişmiş. bir de esmerleşmiş resmen.
kaşları kalınlaştırmış, tamam saçlara fön vs. ama daha fazlası var gibi bence de.

  • rheia  (17.06.15 22:15:29) 
estetik +1
sadece saçını düz kullanarak bu kadar değişmez.

  • kuzey li  (17.06.15 22:45:12) 
ha bu arada geçenlerde yeni dizisiyle ilgili bi röportajını okudum, doğallıktan yanayım estetiğe karşıyım falan diyordu


  • limoncello  (17.06.15 22:47:23) 
@mdc biz de ergen oldu yani şu insanların estetik yaptırıp kıvırmalarını anlamıyorum yaptırdıysan yaptırdım de açık açık, sanki herkes gerizekalı da anlamayacak ama bence çok ciddi bir karar olmuş daha 25 yaşında bir kızın kendi tipini komple bu kadar değiştirmesine ne desem bilemedim.
dur kaynak da vereyim: Sormuşlar kıza Kadın oyuncuların genç kalma çabasına ve estetiğe nasıl bakıyorsun diye?
cevap: Özellikle kadınlar genç ve güzel görünmek için yaptırıyorlar. Çevremde de görüyorum. (aynada görüyor galiba kendisi :)) Bence her yaşın ayrı güzelliği var. Ben şu ana kadar saçlarımı bile boyatmadığım için bana uzak geliyor. Doğallıktan yanayım :)))
Ne desem bilemedim ki
kaynak: sosyal.hurriyet.com.tr
  • limoncello  (17.06.15 22:57:21) 
yuh. Bu kız o kız mı?

Son haliyle çok sıradanlaşmış bence.
  • new day new life  (17.06.15 23:12:41) 
yahu insan estetik yaptırıp da o halden bu hale isteğiyle gelir mi? çok mantıklı gelmedi bana bu. ergenlik hali dünya güzeli çünkü bence, şu anki haline ise güzel demem bile.


  • devilred  (17.06.15 23:41:09) 
bence ece çeşmioğku öldü yerine yossi kohen geçti. bu biraz daha saçları düz saçlı kullanan kaşları daha kalın hali.


  • indescribable  (17.06.15 23:47:59) 
dün haberlerde görmüştüm, çocuk oyuncuların günümüzdeki halleri diye galeride. bu kızın son halini görünce yanlış foto koydular sanmıştım o kadar alakasız çünkü.. daha 2 sene önce bülent inalla bir aşiret dizisinde oynamıştı ve böyle değildi.


  • fabr  (18.06.15 09:21:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.