[]

gözü şişen kedicik

Mahalledeki hanım kedimizden biri doğum yaptı (3 yavrudan birini kaybettik) bu kırcıllı haşin beybi kızımızın gözü kapalı ve şiştikçe şişiyor, ne yapılır buna? istanbul/maltepe sürekli gözü çapaklı gibi ve yeşil bişi var gözünde. (ihtihap da olabilir) işsizim param da yok ki veterinere götüreyim hayvanı. bildiğiniz bişi varsa sevinirim.


i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

i.hizliresim.com

 
allah askina dogru duzgun bir veteriner hekime gostermeden recetesiz ilac kullanmayin.

siz gosterin hekime, masrafini da buradan yazin, uc bes ne yollayabiliyorsak gonderelim.
  • elxa  (17.06.15 21:41:18) 
Parasını yollarız cidden
Lütfen veterinere götür nolur kör olmasın yoksa tek göz ile de yaşayamaz sokaklarda

  • whatyougetiswhatyoudid  (17.06.15 21:54:35) 
Haber verir misin bize??


  • whatyougetiswhatyoudid  (17.06.15 21:54:52) 
iltihap gibi görünüyor zaten. belediyenin veterinerleri olması lazım. bir diğer seçenekte i.ü. veterinerlik fakültesi. caddebostanda tarım bakanlığı veterineri vardı hala var mı bilmiyorum. buralarda ücretsiz ya da düşük ücretle tedavi ettirebilirsiniz.


  • tururo  (17.06.15 22:06:26) 
iki defa aşağıya indim anneleride yanındaydı akşam karanlık olduğundan pırt diye kaçıyorlar hemen yarın gün vakti bakarım tekrar. gün vakti bu yavruyu sevebiliyorum anneside 3/5 adım mesafeden seyrediyor ama kardeşi ve anesine yaklaşamıyorum hemen kaçıyorlar.

hamileyken anneside sevdiriyordu kendini ama şimdi baya yabanlaştı.
  • selam  (17.06.15 22:35:18 ~ 22:36:37) 
merhaba
ben de maltepedeyim, özel veteriner bilmiyorum ama belediyenin veterinerlik müdürlüğü haritadan yakın görünüyor. Mesaj attım özelden haberleşelim mutlaka

  • gkk  (18.06.15 00:59:57) 
haber var mı??????


  • whatyougetiswhatyoudid  (18.06.15 14:04:29) 
bu gün baktım gözü açılmış sordum soruşturdum apartmandaki kedi annelerinden biri çay sürüyomuş birde bir pomad ben ne olur ne olmaz diye yinede götürdüm. (pederle kavgalıydık barışma için bahane oldu beraber gittik)

belediyenin veterinerine götürdüm, bir damla ve bir pomad verdi günde 4-5 kez damlatılacak damladan 45 dakika sonra da pomad sürülecek.

veteriner birde aşı yaptı ne aşısı bilemedim sormadım açıkcası (iğneden korktuğum için)

gitmeden önce gözü şu halde idi: i.hizliresim.com
geldikten sonra anası ile birlikte: i.hizliresim.com
bu da reçetesi: i.hizliresim.com

ilgilenen, gaz veren, nakit yardımı yapmak isteyen herkese çok teşekkür ederim.
ilaçları biz çözeriz zaten ucuz şeylermiş aramızda toplarız.
  • selam  (18.06.15 15:39:13) 
Ohhhh çok sevindim :))))
Bi şey lazım olursa özelden yazabilirsiniz

  • whatyougetiswhatyoudid  (18.06.15 17:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.