[]

Dokunmatik Kalem ve Manyetik Şarj Kablo Önerisi

Sony Xperia Z2 telefonum için hem dokunmatik kalem, hem de manyetik şarj kablolarından almak istiyorum. Zira böyle giderse başparmağım evrim geçirecek, sürekli şarj ettiğim kapağı açıp kapattığım için de su geçirmezlik özelliğinde sorun yaşamaya başlayacağım.

Kablosuz şarj cihazı için bazı sitelerde case 4u'nun bazı ürünlerini gördüm. Ama öncesinde bu markadan bir kere ağzım yandığı için ihtiyatlı davranıyorum. Amazon'dan almak da bir seçeneğim elbette.

Şöyle orijinal veya çok kaliteli diye abartılı fiyatlar sunmayan (70 dolara dokunmatik kalem gördüm mesela) dağılıp elimde kalmayacak ürün önerilerinizi alabilir miyim?

 
Z2'nin özel bir ekranı yok diye biliyorum. Avmlere gidip istediğiniz kalemi alabilirsiniz bence. 15 liraya ucu gayet kaliteli, arkası da tükenmez kalem olan stylus çok gördüm. Yanınızda ekstra bir şey taşımış olmazsınız yani, tükenmez kaleminizle değiştirirsiniz.

Özel bir şey aramayın bence, stylus'da cidden bir olay yok.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (17.06.15 18:22:17) 
Evet ekran Note serisi gibi değil. O yüzden çok para vermek istemiyorum.

Öyle bir marka model takıntım yok. Bir kenarda taşınsın, iki gün sonra kırılmasın yeterli benim için. Dün G3'ün kalemini ödünç alıp bir süre kullandıktan sonra çok rahat ettim. Onları nereden buluruz ucuz yollu?
  • sevgikusunkanadinda  (17.06.15 18:27:21) 
İşin uzmanı değilim kullanmıyorum ben de. Arkadaşımda gördüğüm ve sevdiğim ürünün linkini atayım,

www.hepsiburada.com

Bir de böyle sivriler var,

www.hepsiburada.com

Ben ilkinde daha rahat ettim ikincide sanki ekrana sürtüyormuşum gibi hissettim. Ama kaliteden de olabilir belki bilemem.
  • gunde 3 litre kola icen adam  (17.06.15 18:34:28) 
Çok teşekkürler, bakacağım ikisine de :) manyetik şarj kullanan, önerisi olan?


  • sevgikusunkanadinda  (17.06.15 23:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.