[]

Ustan artık deli Gönül !

Çıkmaz bir sokaktayım yolumu bulamadım yardım edın a dostlar ! Gectıgımız Cumartesi cok eskı olan ama cok sık gorusemedıgım Arkadaşımın düğününe gıttım ,damadı ılk defa gördüm .Dugunun bitmesıne 1saat kala damat yanıma gelıp ayağına sağlık bizi cok mutlu ettın tanıştığıma memnun oldum hayatında biri var mı ,30 senelık arkadasım seni cok beğenmiş tanıştırmak ıstıyorum sızı dedı ve benı elimden tuttuğu gıbı adamın yanına götürdü .Ben zaten gecenin başından beri adamı görüp begenmıstım ama kımseye bir sey dememıstim .önce bıraz utanıp kızarsam da konuşmaya başladık benden cok hoşlandığını,kafasında hayalını kurdugu saçımın dalgasından gözümün şeklıne kadar o kışının ben oldugunu soyledı .Bir an Alkolü biraz fazla kaçırdığını düşündüm çünkü konusurken kelımelerı cok yuvarlıyordu elınde de viski bardağı vardı .Alkol aldım cok ama yarın hatırlıyacagım senı tabıkı dedı .Numaramı yazıp benı çaldırdı ve senı arıycam görüşelim dedı bu gece bızle bilmem ne kulubüne gelırmısın dedı yorgun olduğumu soyledım tamam haklısın dedı ve Görüşmek üzere vedalaştık .O günden berı arayan soran yok ..




 
Telefondan Yazdığım ıcın eksık olmus ,uzun zamandır birlıkteligim yok ve 10dk da olsa görüp etkılendıgım ıcın bana yazmamasına bozuldum . Kendı düğününde damada söyleyip benımle tanışmak ıstemesı sadece alkol olamaz dıye düşünmek ıstiyorum.Siz olsanız bıraz daha bekleyip espirili bir dılle kendınızı hatırlatacak bır mesaj atarmıydınız yoksa numarayı kaybetmıs ya da başka ihtimaller de olsa hiçbir sey yapmazmıydınız ? Normalde Çekingen bı adamım boyle konusmam zor dedı ,yakışıklı ve concon bır görünümü oldugunu düşünüyorum .(ben 30 o 34 yasında) ne yapardınız sız olsanız ? Şimdiden teşekkür ederım


  • olsun  (17.06.15 16:37:05) 
birden damat asıldı sandım ya la.. valla hatırlıycam diyip hatırlamadıysa hiç üsteleme. her zaman zoru oynayacaksın bu hayatta. hiç bir erkek kolay tavlanan kadını sevmez. ararsa da aa kaydetmemişim numaranı falan de ve bir firdevs yöreoğlu kuralı der ki; asla telefon çalar çalmaz açmayacaksın bir kaç kere çalsın bırak, meşgul sansın seni..


  • matilda  (17.06.15 16:38:36) 
Birden ben de damat asılacak sandım.

Ne yazık ki bu tarz oyunları anlayamadığım için hep kaybediyorum ancak ben yine de cumaya kadar bekle ve mesaj atmazsa kendini hatırlat diyorum.
  • dessy  (17.06.15 16:41:34) 
Ben de damattan korktum hakikaten, Allah'tan o değilmiş, atma mesaj içkinin etkisiyle konuşmuş gibi geldi bana. O kadar etkilendiyse arar zaten, araması lazım 34 yaşında bir erkekten bahsediyoruz sonuçta.


  • elikası  (17.06.15 16:46:28) 
Evet damat asıldı diyeceksin diye hopladık hepimiz :))
(optimist mode on) Adam alkol almış dedin ya gece bilmem ne kulübünde de devam etmiştir alkol sonrası ne durumda olduğunu bilmediğimizden çok içip ertesi günü bok gibi geçirmiş olabileceği, malum hafta içi olması nedeniyle çok yoğun olduğu ve bu yoğunlukta seni arayamadığını veya mesaj filan atamadığını ve ayrıca seni araya sıkıştırmak yerine rahat bir anında uzun uzun ilgilenmek istediğini ve arayacağını filan düşünebilirsin ki mantıksız değil. (optimist mode off)

(Pesimist mode on)Alkollü kafa ile o kadar yağladığına göre alkol oranı ve güzellik arasındaki doğru orantı akıllara gelmiyor değil açıkçası. Bununla birlikte hemen atlamayayım diye stratejide yapıyor olabilir. Sen nasıl davrandın konuştun bilemiyoruz ama " tamam bu da düştü, cepte" algısı oluşmuş olabilir, tabi öyle bir tip ise.
Bu kadar.
  • poseidon1  (17.06.15 17:05:27) 
seni şımartmamak için hemen aramamıştır erkekler de kadınlardan göre göre strateji yapmaya başladı. bekle ama sakın sen arama.


  • littlejack  (17.06.15 17:06:20) 
Senin yorgunluğu bahane ettiğini, görüşmek istemediğini düşünmüş de olabilir. "O günden berı arayan soran yok" demişsin de bu olay kaç gün önce oldu ki? Daha bir hafta olduysa meşguldür belki, belki iş gezisine falan çıkmıştır, telefon numaran bir şekilde silinmiş bile olabilir.

Adamdan hoşlandıysan sen ara ya da mesaj at. "E görüşmüyor muyuz?" diye atma tabii, şöyle eğlenceli, komik bir mesaj atabilirsin bence. Kaybedecek ne var.
  • iamelf  (17.06.15 17:11:13) 
Ben kızarıp bozardıgım için cok bir sey konuşamadım .Sadece görüşebiliriz olabilir dedım .Alkollu kafayla guzel gorulecek bir kız degılım


  • olsun  (17.06.15 17:16:26) 
yahu aşk, hoşlanma, flört gibi şeyler amma çok oyun, tüyolarla ölçülür olmuş. evlenme teklifi etmeyeceksin herhalde, cevap gelmezse zekice hatırlat bi kendini işte.


  • dessy  (17.06.15 17:16:26) 
Bende direk 2.yazıyı okuyunca gelini kaçırdın sandım aşsdqmşwe
yazma yazmaaa, tek seferlik olmak istemiyorsan tabi.

  • six packsiz  (17.06.15 17:17:04) 
Ilk adımı atan taraf olma derler ya hep toplum algısı ıste


  • olsun  (17.06.15 17:19:41) 
Bence senin kendine güvenin yok.

Benim etrafımda ilk adımı kadının attığı örnekler var, kimisi evlendi, kimisi hala birlikte, kimisi ayrıldı. herhalde dünyada böyle bir çevreye sahip olan tek insan da ben olamam.

Hemcinsin olarak söylüyorum. Hem hiç aranmamayı mı tercih edersin, yoksa bu hafta olmasa bile haftaya esprili bir mesajla kendini hatırlatmayı mı tercih edersin?
  • dessy  (17.06.15 17:22:44) 
Esprili bir dille yaz dıyenler ne yazarsınız sız olsanız? Her turlu ihtimali gözonunde bulunduruyorum .


  • olsun  (17.06.15 17:29:38) 
hoşlanmışsın gelmişin otuzz yaşına neyin gururu biraz buyuyun ablacım ya ,erkekler kolay tavlanan kadınlardan hoşlanmaz eyvallah peki ne istediğini nilen azimli kadınlardan?


  • losev bagiscisi  (17.06.15 17:40:27) 
bir de bence başkalarının fikirleriyle değil, kendin olsan nasıl bir esprili mesaj yollardın, ona odaklan. böyle şeyler planlı programlı olmaz. 18 yaşında değiliz artık, başkalarının tüyosuna da ihtiyacın yok. be yourself, olsun bitsin! :)


  • dessy  (17.06.15 17:42:40) 
Alkollu haline verirdim cunku tanismiyoruz. Muhtemelen adam hatirlamiyordur bile.

Onceden tanisiyor olsaniz da alkolluyken acilsa super olurdu tabi ama o farkli bir durum :3
  • neferkitty  (17.06.15 18:12:04 ~ 18:13:11) 
Adam davetini geri çevirdiğin için bozulmuş, alınmış olabilir.

O gece bir yere davet etmemiş olsa bekleyebilirdin ama ilk gece yorgunum gelemem dediğin için senin ikinci adımı atman icap eder.
  • turkuaz  (18.06.15 08:21:58) 
Adamın artıst bir tavrı vardı ,sankı ben yazarsam zorla aklına getırtmiş olacağımı düşünüyorum .ne yapsam bılemedım


  • olsun  (18.06.15 14:38:46) 
@turkuaz ayakta zor duruyordu benı bı yere çağırırken bile kendı gıdecegıne emın degıldi :)


  • olsun  (18.06.15 14:39:30) 
ee?


  • gokhan atestepe  (18.06.15 15:56:14) 
noldu merak içindeyiz :)


  • losev bagiscisi  (18.06.15 23:19:43) 
Mesaj attım sadece alkollüyken güzel görülecek kadar çirkin değilim aslında:) diye ama okudu ve cevaplamadı :( yapacak bir sey yok içimden geleni yaptım o kadar en azından :)


  • olsun  (18.06.15 23:23:47) 
Adam hatirlamiyordur bile ya da senden bagimsiz olarak cekingen yapisi varsa yaptigindan utanmistir. Sen fazla umutlanma.


  • neferkitty  (18.06.15 23:55:17) 
sen sakin ol ve sadece bekle.keşke başka bişey yazsaymışsın... selam, nasılsın vb.
suç esprili mesaj at diyenin bence

  • losev bagiscisi  (19.06.15 01:47:23 ~ 02:43:17) 
ne münasebet sakın kendini hatırlatma bence. cocuk ıstese her turlu sana ulaşır gelinin arkadaşısın bir haftadır hoşlandığı kız aklına gelmez mi insanın. adamın sevgilisi bile olmuş olabilir. unut o muhabbeti. ya da ben olsam kız arkadasımla bır bahane gorusur konuyu acardım o ne dıcek dıye, bısey yapcaksa da o kendı yapmıs gıbı olur.

edit: çok geç mesaj atmıssın mutlu sonla bitse bari de mutlu olsak biz de:)
  • kurcalamabozarsin  (19.06.15 01:52:35 ~ 01:56:35) 
Mesajın içeriği gereksiz olmuş +1 numarasını sil ve hayatına devam et
Salla gitsin

  • foradream  (19.06.15 21:26:48) 
evde kalmışsın zaten. kacırma bence.


  • jacoba benzer jojuk  (19.06.15 21:31:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.