[]

Tatil Tavsiyeleriniz?

Yıllardır tatil yapmıyorum.

Diyorum ki alayım kız arkadaşımı, şöyle 1-8 Temmuz arası güzel, sakin, denizi mevcut, doğası güzel, öğrenci işi olmayan, ama fiyatları da uygun (hani kişi başı günlüğü 500 Lira olmasın mesela) bir yerde tatil yapayım.

Uçakla kolay erişebileyim veya İstanbul'dan kiralayabileceğim otomobille 12 saat yol gitmeden ulaşabileyim. Ulaşımı kolay olsun yani.

Otel olur, pansiyon olur... Yeter ki eli yüzü düzgün olsun.

Yurt içi tabii.

Araba veya scooter kiralayabilmek tercih sebebi olabilir mesela.

Var mı tavsiyeleriniz?

 
Teşekkür ederim. Bütçe vermedim ama ben, onu düzelteyim. "Günlük 500 Lira filan olmasın" dedim :)


  • actionary  (17.06.15 14:07:19) 
Valla aile olsan Mersin derdim ama otelden başka yol gözükmüyor sana.bayramda günlüğü 100 liraya bildiğin evde kalmıştık.aşağıda marketi fırını bakkalı vardı.site havuzu,denizin dibinde.


  • telet abi  (17.06.15 14:54:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.