[]

Dsmart aboneliğimi iptal etmiyor ne yapmalıyım?

Mayıs ayında iptal talebimi telefonda ilettim, faks göndereceksiniz dediler. gönderdim elimde iletildi raporu var. Mayıs sonunda 79 tl lik bir fatura daha çıkardılar. Ben iptal etmiştim dedim, gelmemiş belgeleriniz dediler. Haziran başında tekrar faks gönderdim ve elimde bu 2. faksa ait ileti raporu da var. Bu da ulaşmadı bize diyorlar.

İkinci 79 liralık fatura da kesilecek bir kaç güne. 3 aydır kullanmadığım hizmetin faturalarını dayatıyorlar bana ne yapabilirim?

Teşekkürler şimdiden cevabınız için

 
ara elimde iletildi raporu var sizi tüketici mahkemesine şikayet edeceğim de, araya bir kaç küfür serpiştir, bağır çağır çingar çıkar.


  • greenplease  (17.06.15 12:10:17) 
Söyledim rapor var elimde dedim. Gelmemiş demek ki işleme alınmamış diyorlar. Tamam tüketici heyetine gideceğim o halde dedim. Siz bilirsiniz diyor. Yani benim hat sahibi olduğumu doğrulamak için 5 ayrı soru soruyor ama doğruladığı hatt sahibinin iptal talebini almıyor. Çok can sıkıcı aman uzak durun


  • maymuncuq  (17.06.15 12:14:06) 
amaçları zaten bıktırıp vazgeçirmek, ama bunun bu noktaya kadar geleceğini bilmiyordum.e kardeşim sizin elinizde ileti raporu var da onlar biz almadık faksı derse bu işin sonu nereye varır? bence sizin biraz nazik filan konuştuğunuz gördükleri için bu şekilde davranıyorlar.


  • greenplease  (17.06.15 12:18:45) 
iletildi raporunu scan edip email ile yolla ve siz neyin kafasındasınız yaz. bu arada 79 lira ıyıymıs hacı, biz sadece dsmarta 17 verıoruz.


  • anonymice  (17.06.15 12:23:07) 
sanırım ileti raporunun hukuki bir değeri yok, yoksa bu kadar rahat bir şekilde, ileti raporunuz olabilir faks gelmemiş diyorum ben de diye cevap vermezlerdi sanıyorum. Tüketici heyetine e-devletten dilekçe gönderiliyormuş oradan başvurmayı deneyeceğim. Teşekkürler


  • maymuncuq  (17.06.15 12:27:55) 
şikayetvar.com'a da bu şikayetinizi yazın. oradan hangi firmayı şikayet ettiysem o firma 1-2 gün içinde geri dönüş yaptı. e-devletten de şikayet etmeyi unutmayın tabi. bu genel olarak uyguladıkları bir yöntem olduğu için ısrar etmeniz lazım ki problem çözülsün.


  • kallesnikof  (17.06.15 13:08:14) 
Şikayetvar.com değil de btk'dan şikayet edin. Yüzde yüz etkili oluyor.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (17.06.15 13:13:21) 
"Bize ulaşmadı" taktiği bu tür firmaların yeni taktiğidir haberiniz olsun. Ben de internetimi iptal ettirmeye çalışırken çakallık yapıp aynı şeyi söylediler. Defalarca aradıktan sonra zar zor halletim.


  • Simrug  (17.06.15 14:17:11 ~ 14:18:42) 
Benzerini bana dayatmışlardı. Ben ödemem dedim. Ses kayıtlarını falan isteyin iptale dair.


  • kitap gibi sessiz  (17.06.15 14:18:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.