[]

harun tekin şeysi

i.hizliresim.com

benim burdan anladığım adamları mosmor ettiler falan oldu. bu ergen irisi ne anlamış da adamı korktmuş? üstüne bir de yeni tivik atmış sabah 10 günlük olay karşı taraf özür diledi konu kapandı diye...

pişkinliğin de bu kadarı, özür dilemesi gereken bu değil mi? ne anlam çıkıyor bu adamın attığı tivitte başka ben hakkat anlamadım?

 
akılsızlığın kılavuzu olmaz.
boşver

  • Frederick Co  (17.06.15 12:08:04) 
Evet bence de çok gereksiz bir atardı, şaşardım Harun Tekin'in tepkisine. Adam yazar yazmaz özür diledi, bilinçli bir şey yapmadığını söyledi, daha uzatıp durmak çok manasız.


  • elikası  (17.06.15 12:08:35) 
"mor ve ötesi o kadar bok bi grup ki hırsızları ona çevirdi" anlamış.

oysa ki adam kelime oyunu yaparak "nasıl da morarttı hırsızları" demek istemiş.

adam kast ettiğinin ilki olmadığını ve ikincisi olduğunu belirtmişse uzatan adam net kötü niyetlidir.
  • kibritsuyu  (17.06.15 12:12:16 ~ 12:12:29) 
evet aynen öyle. bu kelime oyununu anlamamasına şaşırdım. çirkefleşmiş nedensiz yere.


  • innerbliss  (17.06.15 12:14:14) 
çirkef adam zira. yapar.


  • mermize  (17.06.15 12:17:44) 
kusura bakmayın da öyle söylenmez bu, insan gibi menşın atarsın "hacıt bak böyle yanlış anlaşılıyor silsen iyi olur" diye, haklıyken özür dileyen adam diretmeden siler zaten. tepki boktan.


  • nickimin hakkini veremedim  (17.06.15 12:23:13) 
atar yaptığı adam zaman yazarı, yani cemaatçi. muhtemelen o yüzden ön yargıyla yaklaştı ve anlamak istediği gibi anladı.


  • gezgin rocker  (17.06.15 12:23:47) 
tam bir liseli atarı. ki mvö de severek dinlerim defalarca konserlerine gittim.

doğan duru'laşma olayı yoktur umarım harun tekin de de.
  • roket adam  (17.06.15 12:25:43) 
Adam zaman yazarı diye lüzumsuz ergen atarı. Halbuki adam bildiğin kadarıyla yamuğu olmayan efendi bir adamdı.

İtici.
  • doxanikee  (17.06.15 12:32:18) 
Efendi Adam dediğim gazeteci olan. Türkiye'de azıcık yükselen, bir de muhalif takısı alan pusulayı şaşırıyor.hele oyuncu 1-2 tipin yancılığı falan ayıp resmen.


  • doxanikee  (17.06.15 12:33:55) 
Yersiz bir benzetme. Kimse grubunun oy calmaya yeltenmis fakat basaramamis bir siyasi partinin dustugu durumala iliskilendirilmesini istemez. Daha usturupluca isteyebilirdi tabi ki silmesini.


  • sAINT  (17.06.15 12:48:26 ~ 12:48:37) 
yemişim marka değerini de imajını da. tehdit ederek mi imajını korudu şimdi harun tekin?

imajın zedelenecek diye rahatsız oluyorsan, imajını bozmayacak şekilde tepki verirsin. harun tekin'in müziğini değil ama duruşunu beğeniyordum. attığı bu tehditkar tweetle imajı yerle bir oldu gözümde. ne oldu şimdi? böyle mi koruyacaksın imajı?

kibritsuyu'nun dediği gibi; "adam kast ettiğinin ilki olmadığını ve ikincisi olduğunu belirtmişse uzatan adam net kötü niyetlidir."

neden adam gibi uyarmamış? neden tehdit etmiş? buna takılmıyorsunuz da, adamın istemeden "marka değerine zarar vermesi"ne mi takılıyorsunuz?
  • m murphy  (17.06.15 12:53:02) 
bence gayet de "oy ve ötesi" ile olan benzerliğinden dolayı "mor ve ötesi" demiş.

kötü niyetli olsaydı niyetini o yönde sürdürür, özür dilemezdi.
  • m murphy  (17.06.15 13:05:58) 
düpedüz terbiyesizlik. eleştirdiği fikirlere sahip olanlardan davranış olarak çok da farkının olmadığının ortaya çıkmasıdır bence. bu adam bu lafa takılıyosa ricardo allah var başlığında adı geçenler toplanıp sözlüğe nükleer saldırı yapsın.

kaldı ki hadi yanlış anladın, kendini haklı gördün, öylesine atarın anlamı nedir? bişi denicez nedir? sonrasında adam özür diledi ben haklıyım tavırlarında dolaşıp bütün aleyhine yazan ekşicileri troll olarak nitelendirmek nedir?

bu arada mor ve ötesi eski efsaneleri saymazsak gözümde en iyi yerli gruptur, bi düşmanlığım falan da yok. ekşide de saçma sapan bi linç tayfası var, troll var doğrudur ama harun da kusura bakmasın bu sefer kendisini eleştirenler haklı. hatta ekşiye saygı bile duydum kısmen, normalde çünkü harun bizim mahalleden diğerini tanımıyoruz denip direkt diğeri linç edilirdi.
  • bir garip seyyah  (17.06.15 13:07:28 ~ 13:08:29) 
"bu rezil tweet'ini sil, silmezsen üstünde bir şey denerim" demek yerine "grubumuzun adını oy hırsızlarıyla bir tutmanız üzücü" falan diyebilirmiş. dememişse ve tavrında ısrar etmişse kötü niyetli olduğu açık.


  • kibritsuyu  (17.06.15 13:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.