[]

Beni kendime getirecek bir arkadaş çıkacak mı acaba?

İki günden beri dişlerim, çenem, kollarım, boynum ağrıyor. farkında olmadan uykumda dahi kendimi sıktığımı fark ettim. akşam da hep ara ara uyandım uykumdan. sanırım bir tatile ihtiyacım var ama bunun için hazırlıklı da değilim. şöyle bir ted konuşması gibi birileri bana bir şeyler dese, "biraz müzik dinle, dışarı çık, hava al" tarzı yorumlar dışında farklı ve nokta vuruşu önerilerle gelse? özelden de yazabilirsiniz.

bayilanzi :(


 
haftasonu bozcaadaya kaç


  • hasansabbah  (17.06.15 10:55:45) 
prozac :))


  • mehmet lutfi  (17.06.15 10:58:17) 
Çık ve koşup yorul, sonra da kütük gibi uyu.


  • arnold schwarzeneger  (17.06.15 11:00:06) 
kendini azcik simart. öncelikle kuaföre git ve sac stilini/rengini degistir mesela. paran varsa, spa`ya veya masaja git, iyi gelir...


  • menny  (17.06.15 11:02:53) 
Namaz kıl dua et.hazır ramazan .


  • jamswety  (17.06.15 11:51:21) 
Spora git. Sinirini enerjini orada at. Hatta yeni insanlarla da tanışırsın. Spor mükemmel bir şey.


  • westblack  (17.06.15 12:41:36) 
evden çık, çok yorulana kadar dolaş, dondurma ye, kahve iç, yemeyi sevdiğin ama daha önce yapmadığın şeylerin malzemelerini (uğraştırıcı yemek/tatlı malzemeleri mesela) alıp evde uğraş, yap. kitapçıya gidip yetişkinler için boyama kitabı ve 48'li kuru boya al; girdiğinde de boya yap. o boyamayla renk uyumuyla falan uğraşırken kalmaz bir şeyin :)


  • mojiziku  (17.06.15 12:53:58) 
izin hakkın varsa kullan, dinlen.
Bir yere gitmen gerekmiyor. Kendine zaman ayır, sevdiğin şeyleri yap.

  • rock n roll  (17.06.15 13:56:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.