[]

steam yurtdışı şeysi

selam. yurtdışındayken türkiyedeymiş gibi ayarlamanın bir yolu var mı? sanki çok fiyat farkı yok aslında da euro ile ödemek istemiyorum. proxy deyip bırakmayınız, yol gösteriniz. gracias




 
benim bi arkadaş yurtdışından türkiye'ye taşınmasına rağmen baya uğraşmıştı hesabını tl'ye geçirmek için. türkiye'ye taşındığına dair resmi belge falan istiyolar. steam support zaten tam bir karın ağrısı olduğu için adam belgeleri göstermesine rağmen uğraştı yine de.


  • rotten head  (17.06.15 02:36:49) 
aslında bende kimi yerde tl kimi yerde euro görünüyor fiyatlar bir garip. ödeme kısmına da bayağıdır bakmadım. bi bakayım tekrardan.


  • mistreated  (17.06.15 02:37:58) 
bi de oyun piyasasını hiç bilmiyorum ya. anca bildiklerimin üçüncüsü beşincisi çıkarsa ne olduğunu tahmin edebiliyorum. bana birkaç oyun tavsiye edebilir misiniz ucuzundan?

bayılarak oynamış olduğum oyunlar
age of serisi
hotline miami (en yenisi bu)
gta serisi
böyle ilginç hikayeli ilerlemeli platform oyunları, puzzle oyunlarını severim.
diablo 2
la noire
the witcher 1
dünya haritası üzerinden giden böyle rise of nations gibi şeyleri de severim ama medieval bayıyor. kendini tekrar eden şeyler sıkıcı oluyor.

indie'dir süper indirimdir tavsiyeniz varsa alabilirim. en fazla 15-20 lira falan harcarım zaten.
  • mistreated  (17.06.15 02:42:48) 
tl çalışıyormuş tamam. wishlistte left for dead 2 vardı onu aldım. 10 yıldır falan listedeydi galiba. nası bi oyuncu olduğumu anlamışsınızdır


  • mistreated  (17.06.15 02:48:55) 
vpn kullanırsan banlanırsın paraların boşa gider diyim.


  • Mcfly  (17.06.15 03:03:54) 
Hesabini nerde actiginla alakali olabilir. Yurtdisindayim, fiyatlar euro olarak gorunuyor, fakat login olunca hepsi tl'ye donuyor. Bu satis suresince de bikac tane aldim hatta tl olarak.


  • sAINT  (17.06.15 04:39:18) 
store.steampowered.com

buradan alışveriş yap. ben steam supportla konuştum yurtdışındayım 1 sene kadar ne yapayım dedim bu linkten alın dediler.
  • gliderpilot  (17.06.15 14:13:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.