[]

bioenerji etkili mi?

Gencler bir rahatsizligim dolayisiyla bioenerjiyi arastiriyorum. Ben inanıyorum aslında zira Rusya'Da bulunmuş bi akrabamiz sürekli mucizelerinden bahsediyordu ama Türkiye'dekilerin şarlatan olma ihtimali daha yuksek tabi.
Tecrübesi olan, ya da birinden duymuş ve yahut isim tavsiyesi olan var midir?



 
yahu inanmayin söyle seylere. yok bioenerji diye bir sey arkadasim.

bu olay gercekten var diyelim hadi o kadar matah adam olsa hic bir devlet(gizli servis etc.) o adami acikta birakmaz, sana bana para karsiligi bakmaz.
  • kurnaz  (17.06.15 00:22:17) 
anekdotal kanıt kanıt değildir. bilimsel yöntem 101, ders 1, konu 1.


  • kargn  (17.06.15 02:30:56) 
Hoff eksisozluk her s,ke kulp takma teami yetişmiş. Bilim nedir diye sormadik


  • art vandaley  (17.06.15 03:43:37 ~ 03:43:50) 
var elbette. transformerslar tarafından kullanılıyor. türkiye'dekilerin çoğu decepticon, yani şarlatan. ama iskitler'deki optimus prime hocaefendi bu işi hakkını vererek yapan, az sayıdaki transformerlardan bir tanesi.



şaka lan şaka, ne biyoenerjisi. yok öyle bir şey. sdflkjsdlfkjsd.
  • starborn  (17.06.15 09:25:47 ~ 09:26:14) 
"Ben inanıyorum aslında"

o zaman vardır.
  • sage  (17.06.15 10:22:00) 
Eski çalıştığım firmada mimar bir ablamızın afedersin tuvalete çıkmada sıkıntısı varmış, abartmış olmayım haftada 1-2 defa ancak çıkabiliyormuş ve hep bir şişkinle geziyormuş. kadın bursada bir bioenerji uzmanına gitti ve düzeldi. normalde ben de pek inanmam ancak bu gittiği kadın sonuç verdi. öyle diğer şarlatanlar gibi de çok para istemiyordu. seası 50 tl den 1 haftada çözüyorum diyordu. daha sonra kayseride bir adamı aradım büyük ihtimalle şarlatanlardan seasnı 500 tl dedi ehh ebenin şantı dedim yani.


  • sutu seven kamyoncu  (17.06.15 13:21:10 ~ 13:21:35) 
art arkadasim, istedigine inan, para kaptir güzelce, ama olmayan bir seyi sirf senin keyfin olsun diye de "var arkadasim biyoenerji coh güzel aslinda" seklinde yazamayiz.

denge bilekligi bu biyoenerji filan diye basladi satisa, al oku bak, biyo enerji , fal gibi sarlatan aldatmacasidir, aksini iddia eden varsa buyursun.
  • kurnaz  (17.06.15 21:30:12) 
bu arada bioenergy tam olarak şu oluyor;
en.wikipedia.org

boyle bi şey var yani. ama mucize diye bi şey var mı; yok.
  • sage  (17.06.15 21:32:00) 
Böyle bir şey var evet ama bunun yerine bir reiki masterden reiki alsan hem kendin hem de çevrendekiler için daha faydalı. istediğin zaman hem kendine hem çevrendekiler reiki verebilirsin


  • yaramazkediyim  (17.06.15 22:35:49) 
inanirsan etkili


  • acetaminophen  (26.09.18 05:04:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.