[]

moleskine defterleri çok pahalı olması niye

korkmayın troll değilim de, kırtasiyeyle ilgisi biraz olanlar (belki olmayanlar da) moleskine'i bilir.

defterlerine bi bakayım dedim, kibrit kutusu kadar defter 25 lira.
bu kadar parayı vermek istemiyorum ancak deffterin gıptanın saçma tasarımlara sahip, salak saçma kağıtlarından da gına geldi artık.
yok mu bunların yerine yine görece kaliteli defter. bilenler aydınlatsın.

yetiş ya kahvegibi

 
manasız pahalılar evet. onun yerince scrikss al, temiz.


  • sutsuz kahve  (17.06.15 00:14:55) 
iphone niye bu kadar pahali cevabi ile ayni, trend oldu, insanlar o kadar parayi vermeye razi, arz-talep.


  • kurnaz  (17.06.15 00:17:36) 
onların pahalı olmasının sebebi pek çok büyük yazarın moleskine kullanmış olmasındanmış. rus bir tanıdığım öyle demişti. oscar wilde da bunlardan biriymiş.


  • lesmiserables  (17.06.15 04:42:48) 
Marka olduğu için yazacak çizceke birşeyi olmayan da hava olsun diye taşımak istediğinden fiyat ona göre belirleniyor.

Istanbul'daysan Akmar Pasajı'nın sokağında (PTT tarafı) bir kaç kırtasiyeci var ve envayi çeşit güzel defterler oluyor. Fiyatlar da makul.
  • warrior princess  (17.06.15 05:52:18) 
Keskin Color diye bir marka var. Moleskine'in tasarımlarını uygun fiyata bulabilirsiniz, kağıtları filan da gayet güzel. Sirkeci'de Büyük Postane nin dibinde yeri, sorsanız gösterirler. Bazı kırtasiyelerde de oluyor ama kendi yerinde çok çeşitli defterler var.


  • minguinho  (17.06.15 10:52:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.