[]

planlanmayan hamilelilik

Bugün bu konularla ilgili 2 soru gördüm onun üstüne sorayım dedim
Erkekler sevgiliniz korunmanıza rağmen hamile kaldı ve bunu size bildirdi tavrınız ne olurdu, ne yapardınız?
Kadınlar, korunmanıza rağmen hamile kaldınız tavrınız ne olurdu ne yapardınız?


 
Sert bir dille uyarırdım. Geri çekilme taktiği uygulardım.


  • mistreated  (16.06.15 22:21:34) 
kadınım - da sevgilim yok ki benim :)
büyük konuşmayayım ama doğururum (ki çok büyük bir yük altına girdiğimi filan da bilerek) zaten bu nedenle çocuğunu doğurmayacağım adamla -en azından isteyerek -ve çocuk bakamayacağım durumda isem hiç sevişmem bu konuda fazlaca katıyım.

  • niye ama  (16.06.15 22:24:12) 
kürtaj.


  • mutevazi  (16.06.15 22:34:44) 
Üniversitede iken kız arkadaşım "2 ay geciktim" demesiyle başıma kaynar sular dökülüp kızdan ayrılmıştım. Aynı şehirde olmamamız bu işi biraz kolay kılsa da kürtaj maliyetlerini de araştırmaya başlamıştım her halükarda


  • seindfeld  (16.06.15 22:35:40) 
@seindfeld hiç konuşmadınız mı? ne kadar kötü bir insansın sen


  • fasulyek  (16.06.15 22:41:12) 
üzülür çaresine bakardım(aldırırdım), kesinlikle planlanmayan bir gebeliği evli olsam bile istemem. fakat böyle bir şey olursa eğer, bunun üzülmenin de çok ötesinde bir şey olacağının bilincindeyim. muhtemelen bu travmayı da kaldıramam. üstelik hamileliği sahiplenmeyeceğim halde bu beni çok üzer.
dediğim gibi, çaresine bakıp, üstesinden gelmeye çalışırdım. ve yine muhtemelen de uzunca bir süre bu ağır hatanın/talihsizliğin altında ezilirdim.

  • retronology  (16.06.15 22:58:03 ~ 22:59:09) 
Kurtaj +1


  • makarnacanavari  (16.06.15 23:09:16) 
evliyim, doğururum.

ama evlenmeden olsaydı bu kadar rahat rahat "doğururum" diyebilir miydim, pek zannetmiyorum.
  • physcos physcos  (16.06.15 23:18:26) 
annem 25 yaş doğum günümde süpriz yumurta olduğumu söylemişti :) başta annem hiç istememiş ama bizim peder aldıralım, ayrılıyorum senden gibi insanlık dışı işlere girişmemiş. hoş gelsin safa gelsin demiş...

genelde programlı, planlı birisi olarak görürüm kendimi. eğer planlanmayan bir şekilde eşim hamile kalsa beşik, patik, bohça şu bu almaya giderdim. ya ne olacağdı :)
  • kallesnikof  (16.06.15 23:20:57) 
Evliyim ve doğurdum. Bir tane daha çocuğum olduğu için sanki kürtaj yaptırırsam onu öldürmüş gibi hissedecektim. Zor oldu ama şimdi topalak bir oğlum var.
Bekar olsam karar veremedim şimdi ne yaparım diye

  • ayhsegul  (16.06.15 23:23:56) 
bekarsam kürtaj


  • gadlemler  (17.06.15 00:04:47) 
buraya yazabileceğim cok sey var ama geç oldu saat..

oglum 1.5 yaşında :)
  • kennym  (17.06.15 00:28:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.