[]

vucutta seyirme

Gencler her gün farklı bi yerim seyiriyor. Bi gün bacagim, başka gün kolum, simdi de mesela pit pit sirtim atiyor. Sanki boyle serumdan sivi akamaz da araya bosluklar girer ya o misal. Aslinda potasyum magnezyum eksikligidir diye dusunucem ama uzadi biraz 1 ay olmustur.
Ciddi bise olma ihtimali var mi? Damarlarda falan bi bozukluk?



 
Magnezyum eksikliğidir evet. Bu da ciddi bir şey.


  • whimsical  (16.06.15 20:22:38) 
Ciddi bise derken napar hocam? Maden suyu icerim muz yerim. Yakin zamana kadar hapini da aliyodum neden eksik Bu magnezyum yav?


  • art vandaley  (16.06.15 20:25:14) 
3 yıl önce stresten hayvan gibi titritordum ve her tarafım seğiriyordu, sonra psikolojimde değişiklikelr olunca oda geçti gibi. 2 senedir çok daha rahatım. Ha yine mallaşıyorum bazen o ayrı da en azından vücudum tepki vermiyof antidepresandan sonra rahatım yani. Gerginseniz falan ondan olabilir mi?

Gerçi fizyolojik de olabilir tabii de o kısmı doktorlarımız daha iyi bilir.
  • ruh i tibbiye  (16.06.15 20:38:52) 
"Magnezyum eksikliğidir" derken, aklıma yattı manasında dedim. Başka bir şey olamaz manasında demedim, onu söyleyeyim başta. :)

Mesela bende PMS döneminde magnezyum eksikliği oluyor, sonra regl döneminde hayvanlar gibi sancı çekiyorum. Başka sebeplere bağlı magnezyum eksikliğinin depresyona, kalp krizine, inmeye kadar yolu var. Tabi her magnezyum eksikliği o kadar ciddi değil, ama hafife alınacak bir şey de değil yani bu durum. Google'da araştırınca bir sürü bilimsel kaynağa ulaşılabiliyor.

Buradaki tıpçı arkadaşların da kan tahlili olmadan, muayene etmeden teşhis koymaları mümkün değil zaten. Ben olsam önce magnezyum takviyesi kullanırdım. Seyirmeler devam ederse muhakkak dahiliyeye giderdim. Oradan yönlendiriyorlar zaten.

Edit: "Tahlil koymaları" yazmışım "teşhis koymaları" yazacağıma. :)
  • whimsical  (16.06.15 20:42:40 ~ 21:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.