[]

patrona durumu nasıl açıklasam

Şimdi bir teklifte yanlış rakamlar girmişim ancak bu rakamları iş arkadaşımdan almıştım. Bugün teklifi revize ederken fark ettim rakamların yanlış olduğunu. Patrona durumu maille açıkladım yanlış rakamlar almışım diye. Sonuçta teklif müşteriye gitti ama revize de olayı kurtarabiliriz. Olayın bana patlamasını istemiyorum ama arkadaşımı da satmak istemiyorum. Yarın patron geldiği zaman kesin soracak ne cevap vermem lazım uygun yollu bi türlü bilemedim.




 
arkadasinizla konusup once ona haber verin, sonra da patrona.

gud lak
  • elxa  (16.06.15 17:19:17) 
Arkadaşını suçlarsan kabak yine sana patlayabilir alacağın cevap "kontrol etseydin" olabilir. En azından hatanı fark etmişsin, umarım sorun yapmaz patronun.


  • six packsiz  (16.06.15 17:20:47) 
Bunu arkadaşına sorsana delikanlı.

Arkadaşınla konuş, zaten dingil biri değilse "Ya kusura bakma benim hatam, yarın ben patronla konuşurum" diyip durumu sahiplenir. Yok, topu sana atmaya çalışırsa da gider yarın dosdoğru anlatırsın patrona.
  • garpzede  (16.06.15 17:21:57) 
sıçtık dicen nasi olacak


  • schopenhauerin kayip torunu  (16.06.15 17:30:20) 
Onun sormasını beklemeden kendin git söyle. Aksi halde daha çok kızar.


  • himmet dayi  (16.06.15 17:36:34) 
patronla konusmadan once arkadasini bilgilendir. patronla konusurken de arkadasini hic ise karistirma ve hatayi sahiplen. verileri kontrol etmen gerekirdi bu bir, arkadasini satana ne arkadaslari ne de patron iyi gozle baka bu iki. patronun mal degilse ve sen habire hata yapmiyorsan sorun olmamalidir, insanin oldugu yerde hata olur, normaldir.


  • kartonpiyer  (16.06.15 22:29:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.