[]

diyet programı

şunu 1 ay yapsam 10 kilo verir miyim? 172 cm, 85kg ben. kendim yazdım. ağır mı çok? kesin verdirir mi 10 kilo? bilgili arkadaşlar ciddi cevap yazabilir mi lütfen?

yarın başlayıp temmuz 17'de 75 olur muyum?
yeşil çay tuvalete çıkmada faydalı olur mu?

-----

Gün içinde: Bol su.

10: kahvaltı: İki dilim kepekli ekmek, beyaz peynir. sınırsız salatalık ve domates.
13: öğlen: yeşil elma.
15: öğleden sonra: yeşil çay.
18: akşam üstü: bol meyva. yeşil çay.
20: 2 parça ızgara tavuk göğüs ve sınırsız salata.
23: yatmadan tarçınlı süt.

günde 1 saat bisiklet veya tempolu yürüyüş.

 
kızarmış tavuk derken?? tost ya da fırında kızarmış diyorsan olabilir tabii. yağda kızartacaksan diyet çöp olur:(

çok ağır bir diyet zayıflarsın ama çok kas kaybedersin. 5.5-6 kilo verirsin 10 çok zor.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (16.06.15 16:06:59) 
Dostum senin diyet başlıklarını görüyorum ama bence buradan pek yardımcı olamaz kimse. Kendi kendine oluşturduğun listelerle, buradan sana yapılacak önerilerle biraz zor olur. Klasik diyet önerilerini zaten biliyorsundur; karbonhidratı azalt, yağ ve protein ağırlıklı beslen, bol su iç vesaire. Ama genel olarak benim bildiğim kadarıyla:

Uzmanlar meyveyi akşam yemenin yanlış olduğunu söylüyor,
Saat 20'de yemek biraz geç bir saat gibi. Tavuğu ızgarada yap. Böyle yiyecekler genelde öğlen yeniyor diyet listelerine bakarsan.
Bisiklete binmek yerine tempolu yürüyüş yap.
1 ayda 10 kilo vermek senin kilonda birisi için fazla. Aceleci olma bence.
  • osurdum  (16.06.15 16:07:49 ~ 16:10:24) 
önce şu okb'ni tedavi etmeyi denesene.


  • kargn  (16.06.15 16:10:10) 
moral bozmayın gözünüzü seveyim ya.

@yazar yazmaz; kesin olmaz mı 10. 75 olursam olacak ama amacım. kızarmış değil ızgara dicektim, terimleri pek bilmiyorum da :)

@osurdum; abi tempolu yürüyüş eyvallah. ama ben kesin bir hedef sonuç olmadan yapamam ki. bilen birisi mesela evet bunu yap 10 kilo vereceksin, dese yemin billah yaparım. kim yardımcı olacak ki?

@krem; artislik olsun diye söylemiyorum yanlış anlamayın, en önemlisi sağlık bunu da biliyorum. ama nefret ettim kendimden. verdirir mi 10 kilo 1 ayda oradayım ben. aramaya inanmasam sizce girişir miyim bu kadar? çıkardığım bi sonuç bu diyet benim.

@kargn; o iş yaş maalesef. tedavisi yok. birebin ispatıyım. 150 mg anafranil alıyorum bayadır. ondan önce prozac'tan bir çok şeye kadar. hatta. ya da neyse. yok yani olmuyor.
  • brad pitt  (16.06.15 16:12:58 ~ 16:14:08) 
aşırı kilolu olmadığın için 10 kilo vermen imkansız. 100 kilo olsan 10 kilodan fazlasını bile verebilirdin.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (16.06.15 16:21:50) 
10 kilo kesin verirsin diyecek hiç kimse olamaz hocam, bu diyetin üzerine 1 saat bisiklet veya tempolu yürüyüşü kaldırabileceğini sanmıyorum.
programa sadık kalırsan kilo verirsin ama programın çok kötü. ilk 2 hafta deli gibi kilo versen de vücut bu besinsizliğe alıştırır kendini.

  • gaza gelen  (16.06.15 16:24:21) 
@yazar yazmaz; nasıl yani, neden? 6 verir miyim, bu göbeğe etki eder mi peki?

@gaza gelen; nasıl yani? alıştırınca kilo veremez miyim?
  • brad pitt  (16.06.15 16:25:08 ~ 16:25:50) 
metabolizma hızın haliyle yavaşlayacak, versen bile ilk haftalarda verdiğin kiloları daha sonra veremeyeceksin


  • gaza gelen  (16.06.15 16:31:33) 
1 ayda 10 kilo normal değil gbime geliyor. Hergün aynı şeyleri yiyerek gerekli besinleri yeterince alamazsın. Öyle bir program yap ki kendine herşey bulunsun bir haftalık menüde. Bir de kilo vermek için kilit nokta en ağır öğünü öğle vaktinde yemek. Aklında bulunsun. Spor yapacaksan bölgesel çalış. Göbek var demiştin yanlış hatırlamıyosam. Youtube da bölgesel egzersizlerden seç beğen yap. Ben 10 kiloyu 3 ayda vermiştim. 59 den 49 a düşmüştüm.


  • rakidabalikolsa  (16.06.15 21:03:42) 
bölgesel incelme diye bir şey yok.
kas dokuna hiç dokunmadann yağ dokunu azaltman diye bir şey yok.
bol su içmen potomaniye gider.
meyveler ekseriya şeker deposudur. şeker kısa vadeli bir enerji kaynağıdır, acilen yağ hücrelerine alınıp pıt pıt yağ olur, uzun vadede işine yaramaz.
ben hayvan gibi yeşil çay içiyorum, bi boqa yaramıyor, mucize bekleme.
saat 8de yemek yenmez. mideni eline alırsın. ben onu da yaptım, ondan biliyorum.
kendine saçma sayısal hedefler koymaktansa düzgün ve dengeli yaşamaya takıntı yap ve lütfen daha az acınası olmaya çalış.
kesinlik istiyorsan, yediğin her şeyin kalori değerini bilen siteler var. günlük alman gereken protein 55-60 gr arasıdır, alman gereken kalori yaklaşık 2000, spor yapacaksan bunları protein lehine arttırıp kalori lehine azaltman rasyonel bir yöntemdir.
rasyonel dedim, umarım alınmazsın, bahsettiğin yaşam biçimin ve okb rahatsızlığın irrasyonalitenin uç noktası zira.
tarih nörolojik ve psikiyatrik rahatsızlıklarını avantaja çevirip dünya çapıda başarı yakalamış insanlarla dolu. lütfen, ama lütfen, daha az acınası ol, bu çok mühim.
okb var bende diyene kürekle dalmamak için kendini zor tutanlardanım. sükuneti korumaya çalışıyorum. acımasız olmamaya çalışıyorum ama yeter daa. benim anam da okb, bende de var ucundan bucağından, ben de sayısız olumsuzluğunu görüyorum bu derdin, hem doğrudan hem dolaylı. ki senden benden çok var etrafta..
senin okb buradan bakınca münchausen sendromuna daha çok benziyor bi de. demeden edemedim.
  • kargn  (16.06.15 21:22:31 ~ 21:25:01) 
Bir dolu "sınırsız karbonhidrat" izni vermişsin kendine. Veremezsin.


  • arnold schwarzeneger  (17.06.15 09:07:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.