[]

2. El bisiklet alirken dikkat edilecekler

Merhabalar,

Bisikletten pek anlamam, bu aksam sehir icinde ev-is arasi gitmek icin bir bisiklet almaya gidecegim. Anlastigim kisi fotosunu gonderdi, bisiklet iyi duruyor ama bi sorunu varsa anlamayabilirim. O yuzden almadan nerelerini kontrol etmem lazim?


 
kadro boyu en önemlisi, kendi boyuna göre olmalı alacağın bisiklet.


  • gregory  (16.06.15 12:02:46) 
bisiklet alirken bircok seye dikkat etmek gerekir.
herseyden önce dandik süpermarket bisikleti almamalisin.
fotosunu buraya koyarsan belki daha detayli yorum yapabilirim.
ayrica üzerindeki donanim da dandik olursa sürüsden keyif alamazsin.
dogan ile mersedes gibi.... bisiklet alirken bütceni de belirtirsen tavsiyelerde bulunabilirim. decathlona bir bak mesela, orada uygun ve güzel bisikletler olabiliyor. ayrica bisikletforum.com da güzel 2. eller de var.
sahibinden.com da pek birsey yok bence....
  • menny  (16.06.15 12:33:32) 
bakarak bisiklet alınmaz deneme sürüşü yap. hoşuna giderse al ama lastik ne kadar ince olursa o kadar rahat edersin sürüşte tabi bi çok şeye de bağlı ama


  • Mcfly  (16.06.15 13:08:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.