[]

kindle ile tabletten kitap okumak arasındaki farklar

nelerdir? şimdi goz yorgunlugu/ısık seviyesi farklı o haric.

wattpad die bi uygulama indirdim ordan bi iki kitap okuyorumda. uygulama olarak cok aman aman farkları var mı?


 
tablette deniz kenarinda plajda kitap okunmaz ekran cok zor gözükür, kindle da normal kitap okurmus gibi. Tablet arka plan isigi ile aydinlatiyor, kindle farkli bir teknoloji kullandigi icin cihazin isik saglamasi gerekmiyor.

Ayrica kindle pil süresi cok daha uzun, bir ay cok rahat gidiyor. Kindle in ekrani her zaman acik, hic kapanmiyor, pil tüketiminin büyük kismini sayfa degistirirken harciyor. Okuma sirasinda pil tüketimi cok düsük. Tablette cok okursan ekran acik kaldigi sürece pil tüketecektir, kindle da delice sayfa cevermedigin sürece pili 1 ay gider en az.
  • emrahday  (16.06.15 11:02:52 ~ 11:07:35) 
sarjıda baya gidiomus...


  • all girls dream  (16.06.15 11:03:51) 
bide merak ettigim husus. eskiden yabancı kitaplar daha fazlaydı türkce kitap icin cok aman aman secenek yoktu. su an sanırım türkce kitaplarda azımsanmıyacak kadar var değil mi?


  • all girls dream  (16.06.15 11:08:09) 
Kitap secenegi kindle da hala cok kisitli. Bu ne tarz kitaplar tercih ettiginize bagli. Türk kitap sirketleri cabuk kopyalanabilir ve dagitilabilir olmasindan dolayi elektronik kitaba cok olumlu bakmiyorlar ve desteklemiyorlar. Ingilizce kitaplarda ise yine cabuk dagitilabilir olmasindan dolayi kitap sirketleri tüm dünyayi pazar olarak görmesi nedeniyle olumlu bakiyorlar. Bu türkiyede kisa sürede elektronik kitabin yayginlasmasinda en büyük engel, o nedenle her ne kadar yavas yavas yayginlassa da istenilen her kitap bulunabilmeyebilir.

Kindle da ikinci büyük kitap engeli de PDF dosya formati. Bu formatda kitaplar acilsa da tam olarak kullanici dostu görünümde desteklenmiyor. Ideal olan kindle kullanicisi icin amazon.com dan kitap almak.
  • emrahday  (16.06.15 11:13:41 ~ 11:14:45) 
Tabletten PDF okunur çizgi roman okunur. Kitap okuyacaksan ya basılı alacaksın ya da Kindle.
Çok düşünmeye gerek yok

  • nucleon  (16.06.15 12:02:20) 
  • gezgin rocker  (16.06.15 18:47:18 ~ 18:47:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.