[]

şöyle bir site olsa (proje) (fiyatlar)

selam

devamlı kazıklandığımı ve verdiğim paranın karşılığını hizmet, ürün olarak geri alamadığımı hissetmekten bıktım. işini kaliteli ve uygun fiyata yapan her türlü esnaf, toptancı, hekim, ajans, lokanta vesairenin sattığı ürünlerin fiyatlarının sektöre ve ürüne göre kategorize edilerek tek tek listeleneceği ve karşılaştırmalı olarak sunulacağı bir site nasıl olurdu? tabii ki çeşit çeşit ürün satılan site var ama bizimki gerçek hayattaki ürünleri listeleyip karşılaştıracak. atıyorum bodrum bilmem ne beach ayran lahmacun 55 tl. yandaki beach'te 25 tl. daha az kazık yemek isteyen yandakine gider gibi (farkındayım çok salak bir örnek). hem de kendini göstermek isteyen, gölgede kalan esnafı keşfedeceğiz. tatil yerlerinde normal halkın gidip memnun kaldığı lokantayı bulacağız. kablo alırken kazıkçı vitrinden değil pasajdaki dipteki amcadan alacağız.

yorum ve notlama kısmı da önemli fakat sitenin tarafsızlığına ve güvenilirliğine gölge düşürmemek için bunun üzerine biraz düşünmek gerekiyor.


nasıl sizce? yapıldı mı daha önce? çalmak isteyen projemi çalabilir şu an ne param ne vaktim var bunu yapacak. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

 
var böyle siteler. mekanlar ve fiyatları hakkında bilgi verip yorum alan siteler.


  • andy kaufman  (16.06.15 01:15:57) 
sırf mekan değil ki benim dediğim. hırdavatçı var mı senin sitede? fiyatları listeliyor mu? herkes yediğinin içtiğinin fişini upload edebiliyor mu? interaktif mi?


  • mistreated  (16.06.15 01:18:48) 
evet upload da edebiliyor. hırdavatçı için olanı da var. azıcık araştır. www.zomato.com a bak mesela


  • andy kaufman  (16.06.15 01:20:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.