[]

Babaya almalık 800 TL'ye kadar telefon

Merhaba,

Babama android telefon alacağız, bir baba kadar kullanıyor teknolojiyi işte. Banka işlerini halleder, arada internette takılır, birkaç aplikasyon falan... Ama stabilite önemli, yani "oğlum bu böyle oldu, şurası şöyle oldu, hata verip duruyor" demesin, stock rom'a yakın veya varsa düzgün bir rom kullanan bir marka olsun yani. Samsung demeyin kullanmasam da TouchWiz'in iğrençliğini biliyorum. Kamerası idare etsin, çok kaliteli olmasa da kaliteli fotoğraflar çeksin. Bu kadar. Bi de sunduğunuz önerilere kısacık bi neden sunarsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

 
nexus 4 tüm ihtiyacını karşılayacaktır. ama donanım olarak biraz geride kaldı. general mobile 'ın google ile işbirliği yaparak çıkardığı 4g modelini alabilirsin fiyat uygun. google ile işbirliği yaptığı için güncellemeleri ilk alacakmış biliğim kadarıyla. android 5.1.1'le geliyor


  • sehirbezgini  (15.06.15 21:58:44) 
klasik olacak ama zenfone. arayuzu basit ve kullanışlı.


  • mattiadestro  (15.06.15 21:59:25) 
General mobile g4
Google 2 yıl güncelleme garantisi var.
700TL ancak bazı çakallar 850TL istiyor bir araştırın derim.
  • sozluknickmiverulan  (15.06.15 22:12:05) 
Temizinden Lumia telefon öneririm. L735 hepsi burada da en son 600 lira civarı indirime girmişti. Normalde bin liralık telefondur.


  • feel the blanks  (15.06.15 22:51:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.