[]

sevgiliyle aynı evde yaşamak

ilişki açısından olumlu mu olur olumsuz mu? yaşadınız mı ya da yaşar mısınız? Bakış açınız nedir?




 
yaşadım. son derece olumlu oluyor bence. herkes yaşamalı aşalsk


  • sta  (15.06.15 18:09:33) 
Kesinlikle yasanmali olumsuz olmasi da su bakimdan iyi ; kisiler birbirini taniyip uyumlu olmadigini anlayabilir. Ayni evin icine girince her sey mukemmel hale de gelebilir, tam tersi de olabilir o yuzden iliskinin gelecegi icin cok onemli.


  • neferkitty  (15.06.15 18:12:42) 
yaşamadım kesinlikle yaşanmalı diye düşünüyorum adsfagad


  • gomugomunoo  (15.06.15 18:18:26) 
Yaşadım. Herkesin kendi odası ve programı olması lazım. Birbirinin üstüne çok düşerlerse kavga ederler. Birbirlerine saygılı olmaları lazım falan filan.


  • mistreated  (15.06.15 18:36:21) 
yaşadım yaşıyorum yaşanmalı. sevgilini tanıyabilmenin en güzel yolu.


  • seyahat defterim  (15.06.15 18:41:47) 
bazen sıkıcı oluyor ama genel olarak çok daha iyi.


  • sen git ben geliyorum  (15.06.15 23:13:42) 
bu biraz da her iki tarafın yaşanmışlığıyla alakalı bir durum. evli olmadan evliliğin tadını (iyi ve kötü taraflarını) alan kişi kadın, erkek fark etmez, ileride evlenebileceğini pek düşünmüyorum. istisnaları var elbet. bu evlilik kısmıydı. yaşayıp yaşamamanın pek bir önemi yok herkesin tecrübesi farklı, çok ukte kalacaksa içinde senin tecrüben kim bilir nasıl olacak... hayata istekleri ertelemek için çok kısa.


  • gokhan atestepe  (16.06.15 01:14:06) 
yaşadım. aslında iyi oluyor ama benim sevgilim psikolojik sorunları çok fazla olduğu için bir süre sonra çekilmez duruma gelmişti.


  • hasansabbah  (16.06.15 09:12:56) 
çok da güzel oluyor


  • mirty  (16.06.15 09:20:15) 
Gayet olumlu, aynı evde yaşamak en büyük uyum testi. Özellikle evlenecek olanlara öneriyorum.


  • cleric  (16.06.15 17:06:21) 
İlişki açısından gayet güzel, uyumlu bir çiftseniz hele çok eğlenceli oluyor ama kendine ayırdığın zaman azalıyor tabi.


  • r_u_h  (19.06.15 11:17:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.