[]

Silikonlu meme, silikonlu dudak, estetikli burun, geniş kalça

Erkeklerin büyük çoğunluğu böyle cyborg gibi kadınlardan mı hoşlanıyor? Hayallerde hep böylesi mi var?




 
Silikonlu olduğu belli olmayan, yani doğal yapılan estetik eksikliği gideriyor ve güzel oluyor genelde. Ama porno yıldızlarının o aşırı derecede belli olan halleri gibi yapılan estetikler bence çirkin. Hayallerde doğal güzellik var ama o da çok nadir bulunuyor. Aynı şey erkekler için de geçerli.


  • osurdum  (15.06.15 17:42:28 ~ 17:43:22) 
Ben estetiği yerinde kullanılması taraftarıyım. Atıyorum adam kaza geçirmiştir, yüzünde yaralar vardır, zaruridir, yaptırsın. Ama memeye, dudağa vs. aşırı kötü görünüyor, hiç de haz vermiyor. Mesela memede var, ben o memeyi nasıl sıkıcam?


  • gece pariltisi  (15.06.15 17:45:07) 
geniş kalçanın neresi cyborgluk? kavramları karıştırmayın rica ederim.


  • devilred  (15.06.15 17:46:43) 
Geniş kalça doğurganlık sembolüdür. Silikonlu meme, silikonlu dudak, estetikli burun da hali hazırda doğalı olanların taklidiyle yapılıyor.

Yani taş gibi memeleri olan, yumuş yumuş dudakları olan, hokka gibi burnu olan, geniş kalçalı olan (bu özelliklerin birkaçını bir arada barındıran) kadınlar var. Onlar çekici bulunuyor haliyle. Diğer kadınlar da onlara özeniyorlar.

Halbuki erkekler yapaylığı itici buluyorlar. En azından benim tanıdıklarım itici buluyorlar. Doğalı olunca öpüp başına koyarsın tabi ki. Yapayı sadece doğalının kopyası oluyor.

Ek: İnce belli minyon kadınlarda da büyük meme, dolgun dudak, güzel burun, geniş kalça olabilir. Kum saati şeklinde vücut ve güzel bir yüz bir araya gelebiliyor minyon kadınlarda da.

"Doğal duran estetikle yapay duran estetiğin farkı" diye bir şey de var kesinlikle. neferkitty ve april12th +1
  • whimsical  (15.06.15 17:53:24 ~ 18:00:22) 
salma hayek, scarlet johansson, katy perry gibi memeleri de ünlü olan kadınların önce sonra fotoğraflarına bakarsan herkesin doğal sanmasına rağmen estekilki olduklarını göreceksin. Aynı şekilde megan fox, kim kardashian, nicki minaj suratlarında ve vücutlarında çeşitli estekiller olan insanlar. (meme, bel, pop, burun, kaş, yanak çene vs vs) Bunlarınki çok iyi ellerden çıktıklarından sanırım doğal duruyorlar.

Bir de adnan oktarın kedicikelri gibi olanlar var, bunların bir kısmı bence beceriksiz doktor işi ama bir kısmı da o fake görüntüyü sevdiğinden/sevenleri olduğundan böyle. Baya bildiğin iğrenç silikonlu balon meme görüntüsünü seven insan var.

Ayrıca çoğu erkeğin ne silikonu, ne dolguları anlamadığını düşünüyorum bariz olmayınca.
  • april12th  (15.06.15 17:57:15 ~ 17:58:08) 
beğeni olarak doğal gibi duran estetik ameliyatlı memeler falan hoş ama, sevgili olarak düşününce böyle her tarafı estetikli bi insan ne biliyim güzellik takıntılı imajı uyandırır bende. pek hoş değil bence.


  • ghilleinthemist  (15.06.15 18:08:56) 
doğal, abartılı olmayan estetik hoşlarına gidiyordur belki


  • rock n roll  (15.06.15 18:10:42) 
İstatistiksel olarak çoğunluğu demem adil olmaz belki ama farkına varamadıkları yada azcık çaksalar da emin olamadıkları ölçüde yapılan her türlü "çağımız güzellik klişesi"nden ciddi oranda etkileniyorlar. Doğallığı severim diyen için bile tercih sebebi sayılabilir yani eğer var olan estetiği anlamamışsa bir de üstüne karşılaştırdığı diğer karşı cins makyajsızsa "aa ama öbürü doğal ona da bunun kadar estetik yapsan yada az bi parlatsan uuu huuu sollar geçer" demez yani oturup. O kadar kafa yormaz gördüğünü bilir.


  • gis  (15.06.15 18:27:53 ~ 18:32:11) 
hayir


  • kutsalbok  (15.06.15 18:29:17) 
Erkeklere sormuştum aslında ama kızlar akın etmiş. Bunda da bir hikmet vardır herhalde Devilred sen her şeyi cevabında da bahsettiğin koca şeyden anlıyosun, seni sevmiyorum. Hep kıllık hep çıkıntılık. Nikimi görürsen boş geçiver bundan sonra.


  • mistreated  (15.06.15 18:32:36) 
Sanırım kadınlar erkekler neyi beğeniyor diye düşünüp durmaktan beyni yakmışlar


  • mistreated  (15.06.15 18:34:13) 
şahsen abartılı ve şişkin görünen her şeyden nefret ediyorum kadında. en meşhur kediciklerden sanırım şu mesela,

www.hurhaber.com

affedersin ama erekte bile olmam ben bununla. kafamda dişilik ya da cinsellikle ilgili hiçbir şey çağrıştırmıyor çünkü. bundan tahrik olsam aynı zamanda balonlara falan hallenirdim.

ha bu demek değil ki göze çarpan, dikkat çeken kimseyi sevmiyorum. kimde silikon var kimin neresi gerçek onu 500 metreden anlayacak kabiliyetim yok sonuçta makina değilim ama doğallıktan uzaklaştıkça çirkinleşiyor kadın bence. aksesuar olsun makyaj olsun bu farklı bi' şey. yani jartiyerli bi kadına "ama bu hiç doğal değil, jartiyer fabrikada üretiliyür" deyip sırtımı dönmem. bu farklı. ama dudağını şişiren, aşırı makyaj yapan, "acayip" görünen kadınlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor.
  • der meister  (15.06.15 18:34:25 ~ 18:36:14) 
Adnan hocanın kedicikleri gibi diyorsan itici. April12th'in örneklerdeki gibiler başarılı. Ona bir +1 diyorum. Bir +1 de whimsical'a.

Doğal gibi görünüp, doğal gibi hissettiriyorsa doğaldır bizim için. Konuda uzman değilim. Zaten erkek olarak bu tip aldatmacalara çok kolay kanıyoruz. Örneğin makyaj ve destekli sütyen konuları.

Soru kedicikler ve benzerleri ile ilgili ama sanırım. Onlara hayır. Çekici değil.
  • nawar  (15.06.15 19:15:39) 
alakası yok.


  • losev bagiscisi  (15.06.15 19:26:25) 
abartıya gerek yok

doğal olması taraftarıyım
  • horizon  (15.06.15 19:48:27) 
kompleks mi yaptın? neyse. açayım..
erkeklerin kısa süreli ilişki-uzun süreli ilişki tercihleri arasında dağlar kadar farklar vardır. erkeklerin ergenlik seviyesine, güven ihtiyacına, maddi durumuna göre değişen zevkleri bile vardır.
netice itibariyle erkeklerin kafasındakini anlama çabanda vardığın her genelleme seni biraz daha dönderilmiş, az daha kalınlaşmış bir kompleks yumağına çevirecektir. dert etme böyle konuları.
  • kargn  (15.06.15 20:08:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.