[]

.NET Öğrenmeliyim

web yazılım dillerini biliyorum. (PHP, Javascript ve işte yan dallar olan html, css, mysql cart curt şimdi listeyi uzatmanın alemi yok)

.net hakkında en ufak bir tecrübem veya bilgim yok.
bana istanbul içinde öyle güzel bir kurs söyleyin ki, bana hatim ettirsin .net'i.
çabuk öğrenirim, iyi kavrarım, pratiğe geçtim mi de iyice şahlanırım. tek ihtiyacım olan bana başlangıç fişeğini verecek güzel bir kurs.

"sen .net'i çok yanlış anlamışsn kardeş" derseniz de, onu da söyleyin de en azından bielyim. dediğim gibi .net bilgim hiç yok.

 
bt akademi'nin c# kursları başarılı baya. daha sonra da ihtiyaç duyarsan ileri c# eğitimi de alabilirsin. fiyatları c ve sistem programcıları derneğinden biraz daha fazladır büyük ihtimalle. ama eğitmenler kaliteli baya, gerçek tecrübelere dayandırıyorlar tüm örnekleri.


  • hb  (15.06.15 16:02:13) 
- parantez içine aldıklarının çoğu web programlama dili değil.
- .net bir platform. dil öğrenmek ziyade .net platformu üzerinde yazılım geliştirme nedir ne değildir, mimari olarak hangi sql dilleriyle uyumludur, performans olarak neleri destekler vs. gibi öğrenmelisin. platform dilini algıladıktan sonra yazmak istediğin uygulamaya göre dil kısmına geçersin. C#, visual c#.net veya web uygulamarı ile haşır neşir olacam dersen asp.net veya mvc framework'ü öğrenirsin.

çok uzun yol. ne yapmak istediğine karar ver. ona göre yol al.
  • widee  (15.06.15 16:11:26 ~ 16:15:34) 
ama artık bu sorunun sorulmaması lazım. ben 10 yıl önce başladığımda internet dial-up'tı. eğitim için videoyu bırak doğru düzgün materyal yoktu. ingilizcem sıfırdı. şimdi aç youtube'u. yaz aramaya beginning to c# (veya vb.net) yüzlerce eğitim videosu var. www.youtube.com

kursa falan da gerek yok. 3 ayda mantığı kavrarsın. azimli isen 6 ay içinde bir kaç proje çıkarırsın. bir kaç seneye üst düzey junior olursun. 4-5+ yıl sonra senior olursun. bu kadar kasma.
  • zam sampiyonu domates  (15.06.15 16:18:43) 
kurs olarak, sefer algan ve arkadaşlarının kursu bt akademi iyidir. çoğu kişi mvc. yalnız burda sana direk teori ve olayın mantığını anlatırlar. kurs bitince süper kod yazacam diye düşünme. kendini geliştirmek sana kalmış.


  • widee  (15.06.15 16:18:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.