[]

Bursa - Antalya Rota

Sayın cemaati ekşimin,

Bir sorum olacak... Yıllardır özel araçla gitmediğim için Bursa - Antalya yolunun nasıl olacağını düşünemedim. Map24.com baktım, Kütahya üzerinden gönderiyor. Bozüyük bile girmiyor. İlla ki Kütahya - Afyon şeklinde mi gidiyorduk? En kısa yol hangi yoldur?

24 saat içerisinde yola çıkacağımı göz önünde bulunduralım; Kestane Kebap - Acele Cevap :))

Teşekkürler...

 
google da 2 rota ciziyor ve kisa olani kutahya uzerinden.
maps.google.com

yolu bilmiyorsaniz biraz uzatmak pahasina da olsa balikesir-manisa-izmir-aydin-denizli-antalya guzergahini da izleyebilirsiniz.

edit: su da izmir uzerinden
maps.google.com
  • sourlemonade  (12.09.09 00:56:34 ~ 00:59:19) 
ilki mantıklı da, ikincisi istanbuldan ankaraya izmir üzerinden gitmek gibi :)) google abi de şaşırmış kendini, oruç vurmuş...

sanırım bozüyük üzerinden eskişehire uğramadan otobüs güzergahlı gideceğim. ne demiş büyüklerimiz en kısa yol bildiğin yoldur. teşekkürler.
  • minyatur dev  (12.09.09 01:26:25) 
mercedes.infotech.com.tr işinizi görür.


  • komutan  (12.09.09 03:49:58) 
bursa'dan inegöl-bozüyük yolunu takip edin. bozyük'ün içinden antalya tabelasını görüceksiniz zaten. sonrası çok kolay. her 70 km de bir tabela var. ama yine de açıklayayım. bozüyük'ten kütahya'ya varın. ordan aynen antalya tabelasından afyon'a gidin. afyon'da oruçoğlu'ndan sucuk yedikten (yidikten) sonra devam edin. ulusoy tesislerinin ordan sola antalya'ya sapıcaksınız. kaçarsa izmir'den çıkabilirsiniz. korkmaya gerek yok yine tabela dolu orası. sonra ister ısparta ister burdur'dan gidin. km olarak inanın 4-5 km farkediyor ama tavsiyem burdur üzerinden gitmeniz.


  • prompter  (12.09.09 16:05:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.