[]

turkcell faturaları / bu nedir yauu!

Turkcell faturalı hat ile ilgili bir sorun yasıyorum şöyle ki iki hafta önce guncel konusma tutarımı öğrenmek üzere mesaj attım,yaklaşık 40 ytl oldugunu görünce bari bu ay bokunu çıkarmıyım diyerek diğer hattımı taktım.bir hafta sonrasında tekrar aynı hattı takarak tekrar sorgulama yaptıgımda güncel miktar 80 ytl gözüküyordu.

şimdi,
1)belki ilk sorgulamaya son birkaç günün konusmaları yansımamış olabilir ama bu konusmaların toplamda 40 ytl olmasının imkanı yok.nasıl oluyor bu?

2)müşteri hizmetlerini arayınca bu konuda bir şey yapamayacaklarından ve itiraz hakkımdan bahsettiler.
(hat annem üzerine kayıtlı ayrıca)

3)benzer bi olay ile kazıklanmış olan var mıdır turkcellden?
(deli oluyorum,kontör yetiştiremiyoruz diğer hattan sevgilimize yau)

 
ayrintili fatura gelmiyo mu? webden basvurabilirsin sanirim. Cabuk olursan belki bu faturan ayrintili gelir. gsm sebekeleri ustunden biraz zor sana hesaptan gecirmeleri, biriside senin cepten kablo cekip kacak kullanmis olacamaz heralde.


  • badseed  (12.07.07 00:21:17) 
evet var. kazıklandığımı düşünüyorum.
bunu düşünür düşünmez hattımı iptal ettirdim.
güvendiğim bir firma değil.
(olay yıllar önce olmuştur. mantık hatası faturalar gelmeye başlamıştı.)
  • can see  (12.07.07 23:55:27) 
güncel borç, o günden bir kaç gün önceki konuşmaları, vergileri, bilmemneleri hesaplamaz. bence bu şekilde olması doğal ki, aradan bir hafta geçmiş diyorsun. yani 13 günlük konuşmalar, mesajlar, vergiler bilmemne hepsini koyunca 2 ye katlayabilir. neden olmasın? ha, eski bir turkcell çalışanı olarak, bizzat yanlış faturalandırmaya şahit oldum. ama yeterince üzerine gidildiğinde, ki çağrı merkezini arayıp terör estirmeyi deneyebilirsin, gerçekten de inceliyorlar olayı. ve hata varsa hemen iade ediyorlar parayı. turkcelle bağlan hayataaaa!


  • mavikedi  (16.07.07 22:08:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.