[]

oturduğum yerde kendimi sakatladım

dün gece odama kanatlı karınca tarzı bir böcek girmiş. tam ben ensemi kaşıyorken elimin üzerinde bir kıpırtı hissettim. sinek falandır diye elimi öne çekecektim ki bir anda bu alışılmadık böcek arkadaşın görüntüsüyle panik oldum ve elimi hızla salladım bir kere. tam o anda kolumun, omzumun hemen altındaki kısmı bir anda yanmaya başladı. aynı zamanda başım döndü ve midem bulandı. hatta kusacak gibi oldum, tuvalete kadar gidemedim bile baş dönmesinden. yeşilçam filmlerindeki fakir kız gibi bir duvardan diğerine çarpa çarpa yürüdüm ve en sonunda dayanamayıp yere yığıldım. yaklaşık yarım saat sonra tüm belirtiler geçti, ve hayatıma kaldığım yerden devam ettim.

yalnız şimdi kolum acıyor, sanki kramp girmiş de yeni geçmiş gibi. ben gayet normal biçimde otururken nasıl oldu da böyle bir azap yaşadım? bir de bu kola ne oldu şimdi, burkuldu falan mı acaba? kas gevşetici alayım mı? daha fazla manyak manyak hareket yapıp kendime zarar vermemek için kendimi bağlayayım mı?


 
Bir şeyleri incitmissin, siniri sıkıştırmış olabilirsin. Antiinflamatuar bir krem sür dolgit, fastgel, voltaren gibi ve buz koy. Ağrı geçmezse tableti de olur.


  • Lim5  (14.06.15 13:22:28) 
sinir zedelenmesi veya kol çıkması olabilir. devam ederse sinirde geri dönülmez zedelenme yapabilir diyerek korkutayım toktura git


  • gomugomunoo  (14.06.15 14:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.