[]

saç sorusu

Selam romalılar,

Çok kararsız kaldım hele Bi akıl verin.
24 yaşında, yeni işe başlayan bi hatunum
Kendimi bildim bileli saçlarım hep kısaydı. Ama son 2-3 senedir uzatıyorum ve hiç bu kadar uzun saçım olmamıştı. Sırtımın ortalarında falan.

Bi taraftan bunalıyorum, alışkın değilim bu kadar saçla napılır. Diğer taraftan sallaya sallaya gezmek hoşuma gidiyor.

Dün kuzenimin düğünü vardı. Tüm akrabala beni küçük kardeşimle karıştırdı. Üniversite yeni bitti. İşe başlıyorum deyince suratıma "ay daha neler" şokuyla baktılar. Kardeşim için yanında ki kim ablan mı falan diyorlar. :( uzun saç küçük gösteriyormuş beni. Bi iki kişi ole dedi.

Naapsam kıysam mı saçlarıma, daha ciddi bi gorunum uğruna. Benden yaşca büyük insanları yoneticem. Ay lise kaçtasın tepkileri alırken başaramam gibi geliyor. Yoksa saçlarımla alakası yok mudur?
Haydi kıydım diyelim ne kadar koyayım. Liseliler bilmez ama bendeniz gibi falan mı olmalı. Yoksa daha da kısa mı?

Evet bunu böyle uzun uzun sormam lazımdı :( ilk defa bu kadar uzun saçım oldu çünkü napıyon :(

 
at kuyrugu yapsan? at kuyruklular fazlasiyla ciddi oluyor.


  • baldur2  (14.06.15 12:51:16) 
İlk işinde insanları mı yöneteceksin? :D Vay be!

Neyse, saç konusuna gelirsek, görüntüden ziyade karakterinin olgunluğu önemli. Saçlarını şimdi seni 10 yaş büyütecek kıvama getirecek kadar bile kestirsen, boyatsan; karşılaşacağın zorluklarda karar verme yeteneğine, iletişim yeteneğine, işinle ilgili bilgi ve becerine yansıyacak mı bu durum? Yansımadığı zaman istersen 50 yaşında göster, insanlar seni yine sallamamaya başlayacaktır.

Önemli olan kendini doğru tanıtman ve karakterine yatırım yapman. Saçların, nasıl görmeyi seviyorsan öyle olsun.
  • pandispanya  (14.06.15 12:53:47) 
başkaların tepkileri için insanlar kendi yapacakları şeylerden vazgeçmemelidir kanaatimce.

kendin nasıl mutlu,öz güvenli hissedeceksen ona göre bir karar ver.
  • fatih terim akti  (14.06.15 12:58:35) 
İşletme açıyoruz. Personel yoneticem daha önce de yonettim ama parttime çalışan. 18-19 yaşında tiplerdi.
Ya hiçte umursamam aslında ama dun nerdeyse herkes ay sen bilmem kimin küçük kızımısıııın, kaça geçtin deyince bi afalladım.
Gerçi iyi tarafı kimse senin düğün ne zaman demedi hahahahs. Oysa cevabımda hazırdı hedef 2023 die :p
  • nymphe  (14.06.15 13:17:41) 
Sacini kesmek yerine topuz yap ya da at kuyrugu. Boyle yukaridan olan at kuyrugu hani. Bi de topuklu arti kemikli gozluk olur o is.


  • halitkin  (14.06.15 13:42:25) 
kafana takma elalemi, nasil istiyosa canin öyle bırak. başkalarını sikleme.


  • 2006  (14.06.15 14:31:09) 
hem yeni işe başla hem de insanarı yönet?? babanın dergahı mı orası acaba?


  • iyidereikizdereispiryolununovitdagimevki  (14.06.15 14:43:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.