[]

ölmek istiyorum.

sıkıldım. 20 lerin ortasındayım. çevremdeki yaşıtlarıma göre epey şey yaşadım. çok insan tanıdım. çok duygu yaşadım,annelik dışında...
zengin bi iş adamının kızıyım. paranın da parasızlığın da ne demek olduğunu bilirim...Istanbul'da çok farklı çevrelere girip çıktım..etrafımda seviliyorum,çevrem geniş..


Şu dönem parasızım..türkiyenin en şiketlerine işe girip çıkıyorum...
inanmazdım eskiden,2 sene önce ramazan ayında Kur'an ile yollarım kesişti..
Her şeyin ne kadar boş olduğunu anladım, tasavvufla tanıştım...artık her sey dünyevi ama ben de perdeli.

ruhsal yapım bazı şeylere olanak vermiyor,fantezi ve idealler dünyasında yaşadığımı farkettim.bunu da türkiyenin en iyi psikanalistlerinden biriyle yaptım.

mutsuzum. kendimle,ailemle ve arkadaşlaarımla uğraşmak istemiyorum. ölmek de istemiyorum ama yaşamak da..

bikaç gün tekim..esiyor, kadıköyden taksi atlaayıp köprüde inip Istabula bakmak ve atlamak..çok üzülcekler,biliyorum. mal gibiyim. 2012-2013te burada çok yazardım, o duyuruların yarısını sildim sonra. uzuuun zaman sonra size yine sormak istedim.

ben çok sıkıldım cidden. önerisi olan var mı?

 
Kendine bir amaç bul. Bu amaç dünyayı ele geçirmek bile olabilir. Amacın yoksa kafayı yersin. Huzurlu yaşamak da bir amaç olabilir. Amaçsız olmaya çalışmak da bir amaçtır. Anladın sen.


  • alperz  (13.06.15 22:17:37) 
ben sıkılınca yatıyorum


  • dinsiz adam  (13.06.15 22:20:39) 
İstersen gel karşılıklı çay içelim ?


  • burka  (13.06.15 22:21:44) 
zenginim zenginim zenginim.

okeye dönüp bitirdiysen yapacak bi' şey yok.
  • jangling jack  (13.06.15 22:21:55) 
Ölme de beraber helva yiyelim.


  • kalemdefter  (13.06.15 22:22:05 ~ 22:23:33) 
senin yerinde olsam son bir kez işe girer biriktirebildiğim kadar para biriktirir. ufacık bir sırt çantasıyla dünyayı dolaşmaya çıkardım. ayağımda bir çift ayakkabı sırtımda bi havlu iki tişört.. telefon bile almazdım yanıma..


  • shotgunwoman  (13.06.15 22:22:37) 
Düş yollara.. Nereye gittiğin önemli değil, nasıl gittiğin önemli değil, yolda olmak önemli.


  • mrmlq  (13.06.15 22:25:04) 
Hayatta neyi arıyorsan, sen o sun. ümitsiz olma. üç aylardayız bak. biraz gayret , dua.


  • 1adam  (13.06.15 22:26:14) 
Hayatın anlık veya dönemlik sıkılganliklar ile mutsuzluklar sebebiyle bitirilmemesi gerektiği kadar büyük ve yaşanması gereken. an dolu olduğuna inanıyorum.

Her şey yolunda iken, altı üstü sıkılganlık sebebi ile hayata son vermenin de bencillik. İnsanlar türlü trajediler ile omurlerini geçiriyor.
  • kaymaktutmayansicaksut  (13.06.15 22:26:53) 
bana para vererek başlayabilirsin.


  • cok iyi yol  (13.06.15 22:27:26) 
çevreye bir faydan olsun. selamlar...


  • drystedb efficacious  (13.06.15 22:29:43 ~ 22:30:08) 
Kafan bayağı karışmış, hem inançla tanıştım, tasavvufa bulaştım diyorsun hem her şey boş geliyor intiharı düşünüyorsun, bir şeyleri yanlış anlamışsın. Hayatın başındasın daha, kendine mantıklı hedefler bul, kendi mutluluğunu kendin yakalayacaksın, öbür türlü ömrün boşa gider üzülürsün.


  • elikası  (13.06.15 22:32:56) 
tugce sen misi


  • partizan  (13.06.15 22:39:59) 
biraz dik ve ters olacak ama bence bi sikim yaşamamışsın. yaşadığını zannetmiş olabilirsin. yoksa bugün bu şekilde düşünmezdin. ha bu dönemler ara ara olur. fakat çözümü işte biraz zor sıkıntılı ama kendi içinde. hayatında bazı şeylerin yerlerini değiştir. demek istediğim; mesela kendini komple dine veremek gibi değil. ama son tahlilde bi psikologa gidersen daha iyi olur. ha bu kişinin türkiye'nin en iyi psikanalisti olmasına da gerek yok. veya üsküdar'a yakınsan bana uğra bu akşam rakı içeceğim dertleşiriz. istersen boğaz köprüsüne kadar götürürüm seni ama bence ikna ederim. kips.


  • 2006  (13.06.15 22:45:09) 
Bu tarz mutsuzluklara tıp dilinde "Don Draper Mutsuzluğu" deniyor. Hastalığı da ben icat ettim mad men'in son sezonunu izledikten sonra... Ya şöyle düşününce paran var, hadi iyi iş sahibi oldun, ev aldın, araba aldın, tek gecelik ilişkiler yaşadın, toplum dayatması falan derken aile kurdun, mutlu olmaya çalıştın devamlı... Hepsi boş işler tabi ama bazı şeyler için yaşamaya değiyor. Ben mesela sırf nolan'ın çekeceği filmleri izlemek için yaşarım, ya da game of thrones'un sonunu merak ettiğim için. Sonra güzel bir dizi daha çıkar. Bi de para olunca şöyle bilmediğin bir şehre gidip güzel bir otelde 1-2 hafta yiyip içip yatmak, o şehrin görülesi yerlerini gezmek güzel olur keyif alınabilecek biriyle. Yalnız bile keyifli oluyor.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (13.06.15 22:47:00) 
serin hikaye gibi geldi bana.


  • scent of a pastrami  (13.06.15 23:18:58) 
sevgili olalım. sen bana para ver ben sana sevgimi vereyim. şişman değilsen bence olabilir.


  • mistreated  (13.06.15 23:23:47) 
Kesinlikle dene, önce ülkeni sonra dünyayı gez. Çok yer gezmek gerçekten insanın ruh halini değiştirir.
Her mekan her şehir her yürüdüğün yeni cadde, sahil, orman vb. seni farklı duygulara iter.
Işınlanırsın apayrı yerlere... Ruh hallerine.
Gerçekten tebdili mekanda ferahlık vardır. Dene bunu. Alışkanlık yaratır gezgin olur çıkarsın.
  • neosphere  (13.06.15 23:25:05) 
Kur'an'la tanıştıysan o sana amacını söyleyecektir, hiç ona sordun mu? bence sormayı denemelisin. evet dünya çok boş, evet hiçbir şey yapmak istememen çok normal böyle bir durumda, bunu fark eden mutlu olamaz zaten. sende taşlar yerine oturmuyorsa, talep et. talep et, sıkıldığını söyle. gerçekten talep edersen o perdeler kaldırılır inşallah, gerçekten talepkar olmak lazım.

öylesine bir amaç bulma, öylesine bu dünyada bulduğun o amaç bir gün yitip gidebilir. bir insana bağlanırsın, ölebilie; kariyere odaklanırsın, iftira atılır kariyerin biter belki bir gün basit örnek bunlar. ama sonsuz olanı anlamaya çalışmak en büyük amaçtır bence, anlamak da en büyük hediye. maalesef en büyüklere o kadar kolay ulaşılmıyor. talep et, seni de talep eden bir yaratıcı var, ona anlat.
Allah yardımcın olsun.
  • damba  (13.06.15 23:41:02) 
sen kendini öldürsem mi diyosan biz yarra yemişiz afedersin. düş yollara bi çadır bi uyku tulumuyla yardır gitsin madem para bok. neyin peşindesiniz lan bizi mi skiyosunuz anlamadım.


  • evrenlerden paralel  (13.06.15 23:50:48) 
taksiye binip köprüden atlamak güzel fikir. dünyadan 1 adet müslüman azalmış olur.


  • ack3000  (14.06.15 00:00:40) 
AT al


  • düşünüyorum öyleyse vurun  (14.06.15 00:01:03) 
sıkılmak az zeka göstergesidir demiş stannis baratheon. merakını ve öğrenmeye olan aşkını kaybetme.

kendi kızını yakan herifin sözüne göre mi hareket edeceğim diyebilirsin tabi.
  • zgrydn  (14.06.15 00:05:52) 
teşekkür ederim yorumlarınız için,tebessüm ettirdiniz...

@ack3000 : ön yargılı olma,müslüman diye etiketleme ki ben bile kendimi etiketlemiyorum.öyle bir algı seviyesinden bakarsın ki bir an hayata, tüm bildiklerini unutuverirsin...

hepinize sevgiler...
  • gadlemler  (14.06.15 00:38:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.