[]

nişan bohçası makyaj kısmı

ay başlığı bile saçma oldu :) gençler şimdi durum şu ; bana bi nişan bohçası hazırlanmakta ve buna çeşitli kozmetikler de dahilmiş :) nişanlıyla gidip işte mahyaj malzemesi parfüm zart zurt alacaz. ben en iyi yves rocher falan kullanmış insanım. ne alsak ki? önerileri bekliyorum. güzel dayanıklı sağlıklı kozmetik ürünleri ?? teşekkürler şimdiden




 
Yazık la, he aldık çok güzeldi süperdi deyin
Bohça işini pas geçin bari

Ne kadar lüzumsuz anane varsa sıkısıkıya bağlıyız, çok kızıyorum
  • cecilia  (13.06.15 22:09:31) 
Bunlar Saçma Şeyler olsun diye Olmasın. Kullanmayacağın şeyleri alma boşuna. İşte bunlar hep fuzuli masraf.


  • kakao  (13.06.15 22:14:48) 
normalde kulllandığın ve sık biten ne varsa al bir iki göstermelik bişeyler işte.
bu bohçaları istediğin kadar abartabilirsin ama sade tutup kullanacağın şeyler almak da elinde
sadece kozmetik değil, bornoz, iç çamaşırı filan alırken de "bohça" lafını sakın ha ağzına bile alma ne kadar kazık, fantastik ürün var onu kakalamaya çalışırlar.
  • niye ama  (13.06.15 22:21:07) 
Kullanmayacağın şeyleri alma, boş yere hem başkasına masraf hem de zarar ziyan, yok çok ısrar ederlerse de normalde kullandığın 2-3 bir şeyi al, illa markalı olsun kaliteli olsun diyorsan da, Boyner'e gidip oradaki güzellik uzmanlarından yardım isteyebilirsin, yalnız ayak üstü kazıklamasınlar bir rimel, bir allık, bir parfüm yeter bitti gitti.


  • elikası  (13.06.15 22:29:29) 
kardeşler düşünceleriniz için eyvallah hepiniz über cool insanlarsınız da ben size bohça yapalım mı diye sormadım. karşıda bunları yapmak bana bişeyler almak için büyük hevesli bir anne var. ben de bu durumda kullanacağım şeyler alayım diye soruyorum buraya hangisi iyidir hangi ürünleri markaları tavsiye edersiniz diye.


  • damla cikolata  (13.06.15 22:30:00) 
böyle şeyleri acayip saçma bulan bir insanım. Tamam eskiden insanların durumu olmadığından vs. geline damada yardımcı olmak maksadıyla biraz da ailenin desteğiyle böyle şeyler alınıp veriliyormuş, ama evlenecek iki olgun insan olarak ikinizin de belli gelir kaynakları olduğunu varsayarsak.. herkes sonucta gidip istediği parfumu vs. kendi başına alabilir. böyle atraksiyonlara girmek niye yani?
zaten biz über cool insanlarsak bizim fikirlerimizden ziyade olayları kaynananızın fikirlerine bırakmak daha faydalı bence.

  • dimia  (13.06.15 22:35:43 ~ 22:41:16) 
Almışken en iyisi olsun, Mac al ^_^

www.maccosmetics.com.tr
  • amelie poulain  (13.06.15 22:37:06) 
mac gibi bir yerden temel malzemeleri al. rimel, allık, eyeliner, allık fırçası, fırça temizleyici, kapatıcı falan. her zaman kullanabileceğin tipte ürünlerin en iyisinden al böylece boşa harcama olmaz.


  • lily briscoe  (13.06.15 22:43:44) 
ya alan kişi sakın bohça için olduğunu söylemesin.
tarihi geçmiş malları kakalıyorlar nasıl olsa kullanımı çok sonra olacak diye.
yves rocher seviyorsan gene onu aldır.
  • mesgul ve huzursuz  (13.06.15 22:48:50) 
bohçaya koyma fikrine karşıyım ama makyaj malzemesi tavsiye edebilirim.

eğer çok kapatılmaya ihtiyacı olan bir cildin yoksa mac face&body fondoten al

eğer biraz kapatıcılık istiyorsan; make up forever hd primer-fondoten-pudra al

lancome ya da make up foreverdan bir rimel al.

macti sanırım onlarda böyle yan yana bir highlighter bir bronzer palet oluyo yüzünü kontürlersin.

bi allık al(tavsiye veremiyorum bu konuda)

macten nude/pembemsi bir ruj al

make up for ever ın böyle güzel far paletleri oluyo krem/bej/kahve tonlarında bir de far paleti al

kalem konusunda da pahalı marka tavsiyesi veremiyorum.
  • shotgunwoman  (13.06.15 22:56:29 ~ 22:56:54) 
Bohça için evladiyelik kozmetik üründen ziyade bir tane parfüm bir tane de mac'ten ruj seçebilirsin. Renk olarak "kinda sexy" ve "twig" günlük kullanım için idealler ancak ben bohçaya koyacak olsam kırmızının rujda vücut bulmuş hali olan "ruby woo" ruju tercih eder yanına da şık bir parfüm aldırırdım. Mutluluğunuz daim olsun :)


  • lal u ask  (14.06.15 02:46:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.