[]

gss prim borcu ödenmezse sorunsalı

Sevgili Romalılar. Herkese olduğu gibi bana da bu borç girdi. Ben tüm yollardan geçtim yapılandırma falan yaptım. Sİldire sildire 468 TL civarı borç kaldı. Bunu tek taksitte en geç Haziran'a kadar öde diye kağıt geldi eve. Bugün ayın 13'ü yani Haziran'ı yarıladık ve ben malumunuz bu borcu ödemedim, ödemeyi de düşünmüyorum.

Ben bu borcu ödemezsem yaptırı mı var mı? Yani sadece sağlık sisteminden yararlanamazsın mı yoksa hacizlik bir durum meydana gelir mi? Konu hakkında Ali Tezel kesilecek arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
(Ödeyeni gondiklesinler)

 
Valla sevgili kardeşim,

Ben yapılandırmadım, sildirmedim, hiçbir şey yapmadım. Öylece duruyor. 3000 TL civarına dayandı borcum. Eve henüz kağıt falan da gelmedi. Gelirse de sikimde değil, param yok. Gelsinler canımı alsınlar.

Keşke yapılandırmasaydın. Çünkü gidip o kağıtlara imza atmak, borcu kabul etmek anlamına geliyor. Artık kesinlikle ödemekle yükümlüsün.
  • garpzede  (13.06.15 17:20:51) 
Hani yeni hükümet bu borç hakkında adım madım atar diye düşündüm. Burası Türkiye. Sana borç çıkarırlar gider ödersin, sen ödedikten sonra af çıkar borçlar silinir, sen ödediğinle kalırsın durumları olağan olduğu için.


  • marjinal kereste  (13.06.15 17:30:12) 
boşuna uğraşma
bu işsizlikte zorla para almaya girişirlerse
o sarayı yıkarlar
akp tek başına güçlü gelse bile alamaz artık o parayı
  • titiraprap  (13.06.15 17:32:39 ~ 17:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.