[]

Yardım önerisi

Arkadaşlar benim bir adağım vardı ve gerçek oldu. Şimdi verdiğim sözü tutmak için küçük bir maddi yardım yapabileceğim birilerini arıyorum.

İstanbul içinde tavsiyeniz olabilir mi?

Suriyeli arkadaşlara mı versem diye düşündüm ama arada kaldım çeşitli sebeplerden.

Teşekkürler

 
adak icin genelde kurban kesilir. eger durumunuz buna yetecek durumdaysa bir adet kurban kestirin, adak kurbanin hepsini dagitmaniz gerekiyor. gelir duzeyi dusuk olan yada suriyelilerin yogun oldugu bir mahallede sokakta kavurup gelen gecene dagitin. hem 2-3 kisi yerine cok daha fazla kisinin duasini almis olursunuz. hem de direk nakdi bir yardim olmadigi icin sahtekarlar falan cok yanasmaz. en fazla bi tabak et yemis olurlar.


  • crucio  (13.06.15 13:13:22 ~ 13:14:33) 
Suriyelilere mi vereceksin? Bu da yeni çıktı herhalde?

Allah kabul etsin. Ramazan geliyor, müftülüğe gidip yardım yapılacak birini bulmalarını talep edebilirsin.
  • teknikekip  (13.06.15 13:14:27) 
cocuk esirgeme kurumundaki arkadaslara da yardım yapabilirsın.


  • hannibalbarca  (13.06.15 13:24:07) 
Dervis baba kahvehanesi var suan mobilden link veremiyorum ama cok guvebilirler. Balatta. En son girdigim entrymde link vermistim. Kurucusu ali abinin bi konusmasini. Bakabilirsen cok sevinirim. Allah kabul etsin.


  • makarnacanavari  (13.06.15 14:01:43) 
losev veya Darüşşafaka ya bağış yapabilirsin.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (13.06.15 14:29:39) 
yanlış hatırlamıyorsam dessy nickli arkadaşımız bi ara burda bi aileye yardım topluyordu. bi ona ulaş istersen, gerçekten ihtiyacı olan bi aile gibi duruyodu.

adağın gerçek olduğuna göre gözün aydın, adağını yardımını da allah kabul etsin.
  • bir garip seyyah  (13.06.15 14:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.