[]

Astral Seyahat ile ilgili

arkadaşlar bu astral seyehat tam olarak nedir her insan yapılabilir mi zararları var mı?




 
Yok öyle bir şey. net.


  • kalkinca cok sert  (12.06.15 23:22:39) 
ilk yoruma katılıyorum, yok böyle bi şey, new age zırvası. lsd, ketamine, dmt gibi halüsinatif maddeler kullanıldığında buna benzer halüsinasyonlar deneyimlemek mümkün ama.


  • gezgin rocker  (12.06.15 23:34:30 ~ 23:35:09) 
hazır vizyondayken insidious chapter 3'ü izle(önce ilk ikisini izleyip git) bi daha da denemezsin zaten :D

şaka bir yana lisedeyken deniyordum, olmadı. Olanlar için de lucid dreaming yani rüya görüyorsun diyorlar.
  • rodriguez2  (12.06.15 23:40:26) 
bir de allaha karşı herhangi bir şirk isyan falan söz konusu oluyorsa hiç araştırmayım bile..


  • caner555  (12.06.15 23:40:48) 
yapan direk dinden çıkıyor.


  • mistreated  (12.06.15 23:58:53) 
bence tehlikeli bi yol, allah'a şirk kosmakla alakası olacagını dusunmem. ama dini acıdan bakarsak uyuyunca ruhumuz bedenden ayrılıyormus zaten.
ben bi defa cok yaklastım, ama korktum yerime döndüm. gidip de dönmemek var malum:) ama yasadıgını söyleyen birini duymustum, bogazı yuruyerek gecmiş falan

  • art vandaley  (13.06.15 00:13:31) 
Bence hiç bulaşma, otogara servisleri yok ve ikramlar da berbat, bazen çifte satış yapıyorlar bilete, otobandan yolcu aldığı da olur.

İnsanlar nelere inanıyor ya :)
  • roboute guilliman  (13.06.15 00:29:36) 
Astral seyahatin okült ve teozofik kaynaklarda ve birçok araştırmacının çalışmalarında "irâdî olarak fiziksel bedenden ayrılma" şeklinde tanımlanmasına karşın (Dr. Scott ROGO, Leaving The Body, 1983), İngiliz parapsikolog Celia Gren bir ayrım yapmış ve “fiziksel bedendışı deneyimler”den kendiliğinden (iradedışı) oluşanları için ekzomatik deneyim (ecsomatic experience) terimini ortaya atmıştır.

Konu hakkında en fazla araştırma yapmış kişilerden biri araştırmalarını "Journeys Out of Body" adlı kitabında aktaran Robert Monroe’dur. Halen Amerika Birleşik Devletleri'nde Monroe Enstitüsü adıyla bilinen bir kurum, bu konuda çalışmalarını sürdürmektedir[kaynak belirtilmeli]. Astral seyahat hakkında ayrıntılı bilgi, Ege Meta Yayınları'ndan çıkan Astral Seyahat Teknikleri isimli kitapta bulunabilir.

Astral seyahat yaptığını söyleyen kişiler yaşadıkları deneyimi dış dünyadan bağımsız öznel bir bilinç durumu olarak tanımlamanın ötesinde bu olgunun gözlemlenebilir maddî yaşamla etkileşime imkân tanıyan bir niteliğe sahip olduğunu savunurlar. (Örneğin ameliyat esnasında tıbben bilinçsiz bir durumdayken bedenden ayrılıp kendisine yapılan operasyonu yukarıdan gözlemlemek ya da iddia edilen fizikötesi varoluş içerisinde herhangi bir kişinin gerçek yaşamda bulunduğu konuma giderek gerçek durumuna şahit olabilmek.) Sözü edilen durumun hiçbir bilimsel dayanağı olmadığı gibi ispatlanması çok kolay olan bu iddianın gerçekliğine dair ortaya hiçbir kanıt sunulamamıştır.

Evet son cümle can alıcı ----> gerçekliğine dair ortaya hiçbir kanıt sunulamamıştır.
Ama baya bir kafa yormuş insanlar. Sana bir faydası varsa para falan kazanacaksan bu işten, ruhsal huzura erişeceksen, hayatını daha güzel bir hale getirecekse uğraş. Yoksa salla...

Bu arada kaynak tabii ki;
tr.wikipedia.org
  • neosphere  (13.06.15 01:04:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.