[]

Wordpress Sorusu

Sevgili orta dünyalılar, uruh hailer, orklar, nazgüller ve hobbitler ve güzel elfler, biliyorum acımız taze, kötü de olsa Saruman'ı kaybettik ama sizlere önemli bir şey danışmam gerekiyor:

Şimdi wordpress.com'dan bir site oluşturdum. Domain'im de var ama henüz host almadığım için x.wordpress.com halinde kullanıyorum siteyi. Tamamen site içinden ücretsiz bir şekilde yani. Sorun şu ki istediğim temayı seçemiyorum. Yani normalde wp-admin -> görünüm -> temalar'da "yeni tema ekle" diye bir seçenek olması gerekiyormuş ama bende o yok ve acaba şu an kulladığım temadan mı kaynaklı diye başka şeyleri seçip o panele tekrar baktım, yok yine. Onun haricinde (site içinden yükleme yani) zip olarak da indirdim temayı napcağımı bilmiyorum ö.ö


 
there is no "add new theme" option for free users..


  • cetoxim  (12.06.15 16:27:14) 
wordpress.com'da bedava seçeneği kullanıyosan istediğin temayı ekleyemezsin. Kendi domainini ve hostingini alıp oraya wordpress kurman gerek.


  • gezgin rocker  (12.06.15 16:31:53 ~ 16:32:29) 
tahmin etmiştim:( bi de sizden duyarak çifte onaylanmış oldu.


  • goks  (12.06.15 18:28:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.