[]

Süt yoğurt vb. gıda ürünlerini hangi markadan tercih ediyorsunuz?

Her seferinde farklı markadan alıyorum içtiğim süte yoğurda güvenemiyorum , üstünde yazan değerler gerçek mi ?

Güvendiğiniz bildiğiniz bir marka varsa ona yöneleyim.

Marketlerde aynı şekilde , et ve meyve sebze reyonu kalitelidir hormonlu kötü ürün getirmezler diyeceğiniz bir yer var mı ?

 
Evime yakın olduğu için sütü ve yoğurdu migrostan alıyorum. Migros marka ürünlerde bir sorun yaşamadım bugüne kadar. Arada bir köy yoğurdu siparişi verdiğim tanıdıklarım var.


  • rakidabalikolsa  (12.06.15 14:10:30) 
özel bir marka tercihim yok, sütü son zamanlarda aynes alıyorum ucuz olduğu için. yoğurdu kendim yapmaya başladım.


  • inheritance  (12.06.15 14:13:03) 
yoğurt tikveşli ve sütaş. süt sek ve sütaş. tikveşli'nin altın kaymaklı yoğurdunu ekstra sevmem dışında diğerleri tamamen alışkanlık, mantıklı bir nedeni yok. o kadar takılma ya, sonuçta market yoğurdu market sütü hepsi.


  • sir gawain  (12.06.15 14:17:03 ~ 14:20:57) 
AOÇ'den alıyorum.


  • 1917  (12.06.15 14:32:05) 
ben direk istanbula yakın bir köyden alıyorum. bir kısmı ile yoğurt yapıyorum. kalanı da sütlü tatlı. artık market yoğurdu yiyemiyorum. çok yavan geliyor. yoğurt biraz ekşiyince ayranı da süper oluyor.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (12.06.15 14:46:16) 
tire süt kooperatifi

Daha sagliklisina rastlamadim.
  • halitkin  (12.06.15 15:06:43) 
Sek, pinar ve icin sut guzel, severek iciyorum. Gecen torkuya bi sans vereyim dedim, demez olaydim. Kokuyor sut. Yogurda gelirsek kesinlikle a101'de satilan birsah suzme yogurt. Bir yogurt bu kadar mi guzel olur. Ve bizimkiler yerken ben yemedim uzun sure. Dene istersen bi ara.


  • lionel andres  (12.06.15 17:08:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.