[]

Borsa oynayan var mı ?

Bir arkadasım yakınına 100 k oynasın diye veriyor .O da ayda 10 k gelir üretip onun 3k sını kendine alıyor .7 ksınıda ona veriyor.Ayda 10 k kazanılr mı ?




 
10k kazanılır kazanılmasına da, 20k da kaybedilebilir.


  • pozzecco  (11.06.15 23:49:05) 
o işin devamlılıgı olmaz, ama arkadasının parayı emanet ettigi kişi kendi hedge fonunu kurmus da böyle bisürü parayı işletiyorsa olabilir tabi.


  • art vandaley  (12.06.15 00:16:30) 
Forexte sanal hesaplarla hayatımda hiç kaybetmedim. Scalpinglerle haftada 20k kazanıyorum 100k ile. Sanal paranın verdiği gazla alınan riskler sayesinde tabi. %10 getiri yapabiliyorsa helal olsun tabi gerçek parayla.


  • oddyseus  (12.06.15 00:20:09) 
bir kere borsa oynamak diye anlatıyorsan tamamen spekülatif hareketlerle para kazanıyorsun demektir.bu da bir ay 10 kazanırsın öteki ay 60 kaybedersin .nihai olarak evet 10 da kazanılır hatta daha fazlası da bir günde bile kazanılabilir.


  • tosunpasa  (12.06.15 01:20:56) 
Arkadaşının yakını saadet zinciri kuruyor heralde. Aklın mantığın almadığı bu tarz işlere girişmemek lazım.


  • hatunlarin tercih ettigi pic  (12.06.15 19:55:40) 
şunu netleyelim:
borsa oyun işi değil bilim işidir.

  • c p  (12.06.15 20:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.