[]

airbnb kullanan-bilen arkadaşlar

Şimdi bu sistem ne kadar güvenli. 4 kişi gideceğimiz için hostelden daha ucuza geliyor gibi görünüyor ama daha önce hostellerden çok memnun kalmış biri olarak ev olayı nasıl gelir bize. hosteller gibi oturmuş bir sistem var mı? mesela hostelde oraya gidince ödüyorsun, bunda hemen ödüyorsun. güvenilir mi? oraya gittiğimizde adamı hatta evi bulamama olayı olur mu? hostelde hem böyle bir olay yok, hem de parayı vermemiş oluyorsun. peki neden bu kadar ısrar ediyorsun diyorsanız, bize 2 tane 2 kişilik oda lazım. 8 gece. bu sebeple 500 tl'ye 1500 tl gibi bir fiyat farkı doğuyor.




 
Yorumlara bakacaksınız. Fotolara bakacaksınız. Mail atıp soracaksınız.
Sonuçta risk varsa gitmeyeceksiniz.
Bu sistem ne kadar güvenli derken ben organcı olsam bir sürü güzel referans bulur sonra gelenlerin böbrekleri toplardım. Bir böbrek 50 bin usd olsa zaten oh mis.
paranoyalarınıza hizmet edebildiğimi düşünüyorum. ;)
  • ozdek  (11.06.15 13:11:11) 
@ozdek doğru diyorsunuz. ya böbrek filan öyle çok aklıma gelmiyor da, şimdi oraya kadar git adamı bulama, ondan sonra bir de otel ara. tatil zehir olsun. bir de ab ülkeleri olsa neyse, rusya olunca gideceğimiz ülke insan iki kez düşünüyor. ama sizin cevabınızdan sonra hostele karar kıldım gibi.


  • carradine  (11.06.15 13:18:02) 
airbnb zaten ev sahiplerinin üye olduğu bir sistem. ödemenin de airbnb üzerinden yapılması güvenilir olmasını sağlıyor zaten, direkt adamın hesabına havale etmiyorsun.
artı olarak, bazı üyelerin en altta "doğrulanmış kimlik" simgesi vardır ona dikkat edin. bu demek oluyor ki, o kullanıcının resmi kimlik belgesi sisteme tanımlanmış, facebook gibi sosyal medya hesapları airbnb hesabına bağlanmış vs.
rez. yaptırmadan önce ev sahibi ile mesajlaşın, adres tarifi isteyin.
yurt dışında da iki kez kullandım, sıkıntı yaşamadım.
evin durumu konusunda yorumlara bakabilirsiniz.
fotoğraflar bazen yanılıtıcı olabiliyor, hep geniş açı kullandıkları için olduğundan büyük gözüküyor mesela:)
  • peggy  (11.06.15 13:43:17) 
İstanbul'da yaşıyorken istanbul'da birkaç gunluğune kalabileceğim bir yer bulmak için kullandım bu siteyi. Fotoğrafları harika olarak yotumlanabilecek bir yerin ne kadar iğrenç ve rezil bir yer olduğuna tanıklık ettim. Zaten fotoğrafları da airbnb'den gelen profesyonel fotoğrafçılar çrkiyormuş, yani onlar gelmeden evi derleyip toplamış evinde kaldığım pis insanlar. Bizim millet çakaldır, normal karşıladım durumu, ama o derece iğrenç bir yere de istedikleri fiyat akılalmazdı, bunu normal karşılayamadım ama bir daha bulaşmam bizim gibi 5688363783. Sınıf dunya ulkelerinde. Rusya da fiyatı uygun olsa dahi ban pek guven vermiyor açıkçası.


  • odietamores  (11.06.15 18:38:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.