[]

Kırılabilir kargo için hangi firma tercih edilmeli

Gitar göndereceğiz. Aras günaydın'ı sorduk gönderdiğimiz şehire yokmuş.

Edit: baloncuklu şeylerle iyice paketliyip mng ile yolladık. Cevaplarınız için teşekkürler


 
otobüsle gönderme seçeneğini düşündünüz mü?


  • her giriste sifresini unutan adam  (11.06.15 12:52:16) 
Düşündük ama satış olduğu için karşı taraf kargoyu tercih ediyor. Otobüs daha iyi bence de.


  • youshookmeallnightlong  (11.06.15 13:08:45) 
Kırılır etiketi yapıştırmayı unutmayın. Mng genel olarak iyidir.


  • mrmlq  (11.06.15 13:12:21) 
uzun süredir mng'den çok memnunum diğerlerinin bir kaç adım önüne çıkmayı başardı. onu tercih etmeyecekseniz biraz tuzlu ama uçak kargo.


  • lord midnight  (11.06.15 13:24:30) 
MNG değil demeye geldim ben de, kırılmasın diye porselen bardağı sıkı sıkı tembih ettik fark ödedik etiket yapıştırdılar yine de kulpu kırık gitmiş.


  • Lim5  (11.06.15 13:35:07) 
Çok kargo gönderip aldım. Hiç birinin diğerinden farkı yok. Sağlam paketleyip, üzerine kırılır yazıp dua edeksiniz.


  • zombi  (11.06.15 14:08:14) 
aras tercih "caps lock" edilmemeli "caps lock". onun dışında gçnderilecek şeyden (vazo mesela) biraz daha büyük bir karton kutu alınıp önce tabanı küçük strapora benzeyen parçalarla tıkabasa doldurulur. vazo konduktan sonra da kutunun tamamı vazo hareket edemecek hale gelene kadar o parçalarla doldurulur. üstüne de 200 font kırmızı harflerle kırılacak eşya yazılıp aras dışında bir kargoya teslim edilir.


  • tururo  (11.06.15 14:13:08) 
tamamen kargocu elemanın insiyatifine kalmış. adamın kafası o an bir şeye bozulmuştur atar tutar belli olmaz.

en güzeli nalburlardan baloncuklu naylon alın (adı bu mu bilmiyorum) ve gitarı güzelce sarın. ardından kutusuna koyun. ya da kutuyu sarın.
  • halitkin  (11.06.15 14:18:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.