[]

Nereden ev bakayım?

Evin Anadolu yakasında olması ama Nişantaşı'nda çalışacak bir insan için toplu taşımaya (metro/metrobüs/vapur/dolmuş vb) yakın ve de akşam geç saatte Avrupa yakası'ndan taksiyle dönüşler için nispeten kolay ulaşılabilir bir yerde olması gerekiyor. Ev satılık olacak; 300.000 TL civarları uygundur.

Benim Anadolu yakası tecrübem pek olmadığı için bu özelliklerde evlerin hangi semtlere denk geldiğine dair de çok fikrim yok. İçerenköy filan nasıl misal? Var mı böyle benzer yerler?


 
içerenköy
küçükyalı e5 tarafı
aydınevler
girne mahallesi
maltepe e5 e yakın tarafları
altayçeşme
bağlarbaşı maltepe
cevizli
soğanlık
kartal e5 e yakın tarafları

e5 güzergahına iyi kötü yürüyerek gideceğin yerler buralar.
  • halilibo  (11.06.15 09:27:20) 
kadiköy Yeldeğirmeni mahallesinde evler uygun. eski evler ama vapura yakın. hem de ileride kentsel dönüşüm gelirse 1 milyon olur o ev.


  • tetriste cubuk bekleyen adam  (11.06.15 09:29:00) 
saydığın kriterlere uygun geçen yıl bulgurlu'da vardı ama bu yıl orada bile yok. üsküdar'daki eski binalara bakılabilir.


  • manuel mandalina  (11.06.15 09:34:43) 
içerenköy - küçükyalı bakman gereken en uzak noktalar olsun bence. maltepe kartal falan uzak kalır. kozyatağı - bostancı - göztepe yasanıcak en guzel semtler anadolu yakasında ama 300.000 biraz az buralar için sanki. altunizade - baglarbası - libadiye buralara da bakabilirsin ev piyasasını hiç bilmiyorum ama kopruye cok yakın metrobus falan ulaşımı kolaydır


  • t joe  (11.06.15 09:37:54) 
metro hattının ulaştığı her yerde bakabilirsin.
tabi bence kartal, maltepe taraflarına bakman gerekecek zira bostancı ve öncesinde bu lokaslyonlarda 300'e bulman zor.

kaldı ki nasıl bir ev, kaç m2 olacak filan hiç bahsetmemişsin.
  • teritori  (11.06.15 09:42:35) 
lokasyon olarak en uygun, üsküdardaki eski evler. bitişik nizam 2+1 ortalama 60 m2 neti olan evler. yeni bina istersen @halilibo yazmış alabileceğin daireleri. şaka gibi ama o paralara artık düzgün bi ev hiçbiyerden bulamıyorsun.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (11.06.15 10:38:55) 
Birkaç ay önce erkek arkadaşımın ailesinin evini 700bin'e sattılar; bizim karşımızdaki apartmanda da daireler 800bin'den başlıyor, gerçekten inanılmaz rakamlar bunlar ama arkadaşların yazdığı semtlerden şimdi bakmaya başladım. 300.000 civarlarına güzel 2+1'ler bulabiliyorum rahatlıkla. Buraları bir gezeyim o zaman, teşekkür ederim.


  • pandispanya  (11.06.15 10:41:09) 
satılık ev fiyatlarını bilmiyorum ama kuzguncuk, beylerbeyi, çengelkköy karşıya geçiş ve gece dönüş açısından rahat. hem köprüye hem vapurlara yakın.

anadoluda çok merkezi olmasına gerek yok ama karşıya yakın olsun dersen ikinci köprü yakınları da olabilir.
  • freya  (11.06.15 11:11:45) 
bir bekle derim. feneryolu civarı (metrobüse yakın demiryolu tekrar yaplınca oradan osmanbeye gitmek yarım saat sürecek) ev fiyatları şu anda akıl almaz durumda (2 yıl içinde 250.000 tl lık ev 650.000 tl oldu). her tarafta boş ve sıfır daire var. fiyatlar düştüğünde daha iyi evi daha ucuza alabilirsin.


  • tururo  (11.06.15 11:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.