[]

burada bi arkadaş vardı

Şimdi kız arkadası var mı ? Hep sevgilim yok derdi ?Ankaralıydı sanırım ..Ne oldu ona ? bilkentliydi




 
intihar etti öldü. yerine yossi kohen geçti(geyiği anladınız işte üşendim üretemeyeceğim yeni bişey).


  • baba jo  (11.06.15 02:30:48 ~ 02:31:25) 
En son şu sözleri söylemiş olabilir;

- ben sokak çapkını değilim. yüksek mühendisim. seviyeli bir muhitin insanıyım. angaralı ve bilkentliyim. böyle bir şey benim de ilk defa başıma geliyor. ciddi niyetlerle bekliyorum yolunuzu.
  • simyager  (11.06.15 02:45:52) 
fransızkalanadam'ı diyorsun, hala tribal bütün kızlar kapılmış filan diyordur büyük ihtimal hala sdfsdf


  • yeni dunya duzeni  (11.06.15 02:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.